Ablakok

Akár fa, akár műanyag ablakokat választ ingatlanához, első és legfontosabb a minőség, hiszen a döntés hosszú távra szól, mely meghatározza az épület arculata mellett, többek között az energiahatékonyságot is.

Az ISO Ablak Kft. tapasztalt szakemberei, meghallgatva az Ön elképzelését, igényeit, segítenek a választásban. Szentendrén található bemutatótermünkben megtekintheti innovatív termékeinket. A látottak megkönnyítik a döntést az ablakok anyaga, színe, az ablaküvegek vastagsága, a légkamrák száma tekintetében egyaránt.

Termékeink kiemelkedő minőségét – a szakszerűen kivitelezett összeszerelési munkálatok mellett - olyan színvonalas, a legmodernebb technológiai vívmányok alapján előállított tartozékok beépítésével érjük el, mint a rendkívül hosszú élettartamú Kömmerling német profilrendszer, illetve a precíz, biztonságos Roto német vasalatrendszer.

Ablakok – isoablak.hu

Használja bátran alábbi ajánlatkérő rendszerünket, amely teljesen díjmentes. Kitöltése után kollégáink azonnal elküldik az Ön részére árajánlatunkat!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ablakot?

Az ablakok manapság már nem csak építőelemként funkcionálnak, hanem sokkal több szerepet is betöltenek. Régen az ablakok az időjárás és más, külső behatások ellen nyújtott védelmet jelentették, azonban manapság már egyfajta díszei is a háznak, ezért nem könnyű fába vágja a fejszét, aki ablakcserére, esetleg új beruházásra adja a fejét.

Szeretné megtudni miket vegyen figyelembe a választás előtt? Most eláruljuk a legfontosabb szempontokat:

 1. Milyen anyagból legyen a nyílászáró?

  Ha a modern, minimalista stílust szeretné képviselni, mindenképp válassza a műanyag ablakokat, hiszen jóval olcsóbbak, mint fa társaik, ráadásul fa hatású műanyag fóliával boríthatóak, így elérve a fa ablakok hatását. A műanyag nyílászárókról itt írtunk: https://www.isoablak.hu/blog/muanyag-ablak-hatranyai

  Ha az ablakok árát nézzük, a fehér műanyag ablakok vásárlásánál kell legkevésbé a zsebünkbe nyúlnunk, majd ezt követik a műanyag fóliával borított műanyag ablakok, ezután a fa nyílászárók, és a legdrágábbak az alumíniumból készültek.

  Manapság már számos alapanyag közül lehet válogatni. Amennyiben Ön a klasszikus, letisztult és tradícionális vonalat követné, mindenképpen válasszon fa ablakaink közül! A fa nyílászárókról itt olvashat bővebben: https://www.isoablak.hu/fa-ablakok

 2. Hány rétegű legyen az ablak?

  Ha már tudjuk, milyen a számunkra megfelelő anyag, a következő lépésben azt kell meghatároznunk, hány rétegű üveg legyen benne. A mi tanácsunk, hogy lehetőleg 3 rétegű üveget válasszunk, hiszen nem csak fokozott hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, de jobb hanggátlók is mint a 2 rétegű üvegezéssel készült társaik.

  Szeretné tudni, melyik a legjobb műanyag nyílászáró 2021-ben? Itt elolvashatja: https://www.isoablak.hu/blog/melyik-legjobb-muanyag-ablak-2021-ben

 3. Hőszigetelés

  A fűtési energia 25-30%-át télen a nyílászárókon keresztül veszítjük el, ezért ez egy igencsak fontos pont a vásárlásnál. Azért, hogy a lehető legjobban szigetelő ablakot válasszuk, figyeljük az ablak Uw értékét, mely minél alacsonyabb, annál jobb hőszigetelési tulajdonságokkal van felruházva!

 4. Esztétika vagy praktikum?

  Ha minket kérdez, mindkettő! Az általunk forgalmazott ablakokkal semelyikről sem kell lemondania! Nálunk minden nyílászáró kiváló minőségű, praktikus és szemet gyönyörködtető!

  Szeretne többet megtudni a színes műanyag ablakokról? Kattintson ide: https://www.isoablak.hu/blog/minden-amit-szines-muanyag-ablakrol-tudni-kell

Ezek a legfontosabb pontok, melyeket figyelembe véve könnyedén kiválasztható a legjobb ablak mindenki számára. Segítségre lenne szüksége? Látogassa meg a Szentendrén található bemutatótermünket, ahol szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére és segítenek a választásban! Felvenné velünk a kapcsolatot? Elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolat menüpont alatt. Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes! Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot és felveszik Önnel a kapcsolatot!

Műanyag ablakok

Az ISO ablakokat úgy alakítottuk ki, hogy minden tekintetben megfeleljenek a kor kihívásainak: termékeinkben egyaránt ötvöződik az innováció, funkcionalitás, az energiamegtakarításhoz szükséges forradalmi megoldások, illetve az elegáns megjelenés.

Műanyag ablakok – isoablak.hu

Fa ablakok

Elsősorban azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik elsőosztályú minőségű faanyagból készült, egyedileg készített nyílászárót szeretnének.
Fa ablakok – isoablak.hu

Tetőtéri ablakok

Tetőtéri ablakaink közt megtalálható az Optilight, valamint a Fakro gyártók által forgalmazott termékek és ezek kiegészítői is.
Tetőtéri ablakok – isoablak.hu
Ajánlatkérés