Festett MDF ajtó

Selyemfényű, porszórt felülettel, széles választékban, RAL színskála bármely színében, igényei szerinti méretben rendelhetők.
Festett MDF ajtó

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
 

Festett MDF ajtók a RAL színskála bármilyen színében kérhetőek ezáltal egy elég letisztult modern design-t lehet kialakítani ezekkel a termékekkel. A vevők nagy aránya a fehér színt választja. Az ajtóba készülhetnek tetszőleges marásminták is, illetve a gyártó által előre elkészített mintákból is lehet választani. A termékből készülhet falban futó tolóajtó, illetve fal előtt futó tolóajtó is. A festett MDF ajtók általában utólag szerelhető MDF tokkal készülnek az ajtólappal azonos színre lefestve. 3 db állítható zsanérral, plusz 1 pontos portálzárral készülnek. Kérhetünk egyedi üvegezést is, illetve választhatunk a gyártó által előre elkészített mintákból is. Az üvegtípusok szabadon választhatóak. 8 cm-es faltól egészen a 50 cm-es falig el tudjuk készíteni a tokot, ezáltal biztosítva hogy az ajtó külső képe ne változzon meg, a házban esetlegesen található többi kisebb falvastagságú ajtótól. A festett MDF ajtóknál a kisebb sérülések javíthatóak illetve az ajtólap és tok teljes egészében újra festhető.

Ajánlatkérés