Festett MDF ajtó

Selyemfényű, porszórt felülettel, széles választékban, RAL színskála bármely színében, igényei szerinti méretben rendelhetők.
Festett MDF ajtó

Festett MDF ajtó ár - részletes ajánlat az Ön igényei alapján

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
 

Festett MDF ajtók a RAL színskála bármilyen színében kérhetőek ezáltal egy elég letisztult modern design-t lehet kialakítani ezekkel a termékekkel. A vevők nagy aránya a fehér színt választja. Az ajtóba készülhetnek tetszőleges marásminták is, illetve a gyártó által előre elkészített mintákból is lehet választani. A termékből készülhet falban futó tolóajtó, illetve fal előtt futó tolóajtó is. A festett MDF ajtók általában utólag szerelhető MDF tokkal készülnek az ajtólappal azonos színre lefestve. 3 db állítható zsanérral, plusz 1 pontos portálzárral készülnek. Kérhetünk egyedi üvegezést is, illetve választhatunk a gyártó által előre elkészített mintákból is. Az üvegtípusok szabadon választhatóak. 8 cm-es faltól egészen a 50 cm-es falig el tudjuk készíteni a tokot, ezáltal biztosítva hogy az ajtó külső képe ne változzon meg, a házban esetlegesen található többi kisebb falvastagságú ajtótól. A festett MDF ajtóknál a kisebb sérülések javíthatóak illetve az ajtólap és tok teljes egészében újra festhető.

Ajánlatkérés