Festett MDF ajtó

Festett MDF ajtóink selyemfényű, porszórt felülettel, a RAL színskála bármely színében, igényei szerinti méretben rendelhetők. Választhat a klasszikustól kezdve a modern, a design-on keresztül a minimalista stílusig bezárólag mindenből. Vevőink legtöbbször a fehér színt választják, ám mostanában nagy divat a világos szürke, sőt az antracit szín is.

Nyíló ajtóinkat 3 pánttal szereljük. Általánosan az egyszerű kulcsos zárral kínáljuk ajtóinkat, de a fürdőkre már legtöbbször a toalett-elfordítós változatot kérik, így teret adva a magánszférának. A dolgozószobákra legtöbbször a cilinderzáras verziót adjuk.

A Festett MDF ajtókból elérhető a fal előtt, vagy akár a falban futó változat is.

Amennyiben nem a letisztult díszítés nélküli verzióban gondolkodnak, úgy vevőink az ajtólapokra megannyi design vagy klasszikus marásból válogathatnak.

Rendelhető egyedi üvegezés is, illetve választható a gyártó által előre elkészített mintákból is. Az üvegtípusok szabadon választhatóak.

7,5 cm-estől egészen a 50 cm-es fal vastagságig tudjuk elkészíteni a tokot, ezáltal biztosítva, hogy az ajtó külső képe ne változzon meg, a házban található többi falvastagságú ajtótól.

Festett MDF ajtó – isoablak.hu

Festett MDF ajtó árajánlat kérés

Kérjük írja le, milyen termékre kér árajánlatot!

 • Milyen alapanyagból legyen a termék (műanyag, fa alumínium, acél)
 • falnyílás méretek (szélesség, magasság)
 • darabszám.

Amennyiben szeretne, feltölthet képet, tervrajzot.

Adatait bizalmasan kezeljük! E-mail címére csak az ajánlatát küldjük el, hírlevelet, reklámokat nem! Telefonszámára csak egyeztetés céljából van szükségünk.

Adatkezelési tájékoztató

Mit kell tudni az MDF ajtóról?

Beltéri ajtóvásárlás előtt áll? Nem tud dönteni, melyik lehetne a megfelelő választás, a tömörfa, vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő MDF ajtó? Ma lerántjuk a leplet az MDF ajtókról és megosztjuk előnyeit. Ha érdekli, tartson velünk!

Mi az az MDF?

Az MDF az angol Medium Density Fibreboard kifejezés rövidítése, mely magyarul annyit tesz, hogy közepes sűrűségű farostlemez. Farostokból készül műgyanta hozzáadásával, melyet hőhatás- vagy nagy nyomás alatt préselnek össze, aztán táblásítják azt.

Az MDF remek faipari alapanyag, hiszen a fa nedvességét, erezetét kizárják préselés során, ezáltal egy olyan alapanyag jön létre, mely könnyedén, pontosan vágható és felületkezelhető.

Hogyan készül az MDF ajtólap:

 • elkészítik az ajtólap keretét. Ebbe keretbe tesznek kitöltő anyagot, mely lehet megerősített papírrács betét vagy akár furatolt forgácslap. Erre a vázra ragasztó segítségével, hőprésben rögzítik az MDF lapokat mindkét oldalról.
 • Az ajtólapon elvégzik a szükséges marási folyamatokat (falcolás, zártest helyének előkészítése)
 • A kapott nyers ajtólapot különböző felületkezelő eljárásoknak vethetik alá:
  1. alapozzák, majd porszórják a kívánt színre
  2. dekorfóliát vagy CPL fóliát kasíroznak fel a felületre

Az MDF ajtó előnyei

 • felületkezelés szempontjából elérhető CPL, dekorfóliás, festett vagy vákuumfóliázott változatban is
 • Változatos: elérhető többféle mintában és színben, ezért egyedi megoldások is megvalósíthatók
 • könnyűszerkezetes technológiával készül, de mégis ellenálló
 • feszültségmentes
 • nagy szilárdságú
 • Az ajtó mérete lehet a Magyar Szabvány szerinti, azaz 75/90/100 cm szélességű és 210 cm magasságú vagy akár egyedi méretben is készülhet.
 • elérhető egy- vagy kétszárnyú verzióban, fal előtt vagy falban futó változatban is
 • lehet teli vagy üvegezett. Igény szerint kérhet egyedi üvegezést is, illetve választhat a gyártó által előre elkészített mintákból is.
 • az általunk forgalmazott festett MDF ajtókon előforduló, használatból adódó kisebb sérülések könnyedén javíthatóak, illetve az ajtólap és tok teljes egészében újra festhető.
 • Elérhető nálunk az egyre népszerűbb tapétaajtó is, ahol az ajtó tokja már nem látszik, egybe van glettelve a falfelülettel, így egyre nagyobb teret engedve a minimalista stílusnak. Ezen ajtólapok felülete is lehet CPL borítású, de igény szerint le is lehet az ajtólapot tapétázni vagy akár festeni, hogy a fallal egybefüggő felületet képezzen.
Tapétaajtó – isoablak.hu

Automata küszöb

A mai modern ajtók alap kiszereltségben küszöb nélküli kivitelűek. Az ajtólapok alsó, nem falcolt élébe utólagosan beépíthető, az ajtó záródásakor automatikusan a padlóra lezáródó, automata ajtóküszöb.

Alumínium szellőzőrácsok

F1
Alumínium
F1
F4 Bronz
Alumínium
F4 (Bronz)
Fehér
Alumínium
Fehér
Fekete
Alumínium
Fekete
Alumínium szellőzőrács
Ajánlatkérés