Festett MDF ajtó

Festett MDF ajtók selyemfényű, porszórt felülettel, széles választékban, a RAL színskála bármely színében, igényei szerinti méretben rendelhetők, ezáltal egy elég letisztult modern design-t lehet kialakítani ezekkel a termékekkel. A vevők nagy aránya a fehér színt választja. Az ajtóba készülhetnek tetszőleges marásminták is, illetve a gyártó által előre elkészített mintákból is lehet választani. A termékből készülhet falban futó tolóajtó, illetve fal előtt futó tolóajtó is. A festett MDF ajtók általában utólag szerelhető MDF tokkal készülnek az ajtólappal azonos színre lefestve. 3 db állítható zsanérral, plusz 1 pontos portálzárral készülnek. Kérhetünk egyedi üvegezést is, illetve választhatunk a gyártó által előre elkészített mintákból is. Az üvegtípusok szabadon választhatóak. 8 cm-es faltól egészen a 50 cm-es falig el tudjuk készíteni a tokot, ezáltal biztosítva hogy az ajtó külső képe ne változzon meg, a házban esetlegesen található többi kisebb falvastagságú ajtótól. A festett MDF ajtóknál a kisebb sérülések javíthatóak illetve az ajtólap és tok teljes egészében újra festhető.

Festett MDF ajtó – isoablak.hu

Festett MDF ajtó árajánlat kérés

Használja bátran alábbi ajánlatkérő rendszerünket, amely teljesen díjmentes. Kitöltése után kollégáink azonnal elküldik az Ön részére árajánlatunkat!

Mit kell tudni az MDF ajtóról?

Beltéri ajtóvásárlás előtt áll? Nem tud dönteni, melyik lehetne a megfelelő választás, a tömörfa, vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő MDF ajtó? Ma lerántjuk a leplet az MDF ajtókról és megosztjuk előnyeit. Ha érdekli, tartson velünk!

Mi az az MDF?

Az MDF az angol Medium Density Fibreboard kifejezés rövidítése, mely magyarul annyit tesz, hogy közepes sűrűségű farostlemez. Farostokból készül műgyanta hozzáadásával, melyet hőhatás- vagy nagy nyomás alatt préselnek össze, aztán táblásítják azt.

Az MDF remek faipari alapanyag, hiszen a fa nedvességét, erezetét kizárják préselés során, ezáltal nagyon jó bútoripari alapanyag jön létre, mely könnyedén, pontosan vágható és felületkezelhető.

Az MDF ajtó előnyei

 • felületkezelés szempontjából elérhető CPL, dekorfóliás, festett vagy vákuumfóliázott változatban is
 • Változatos: elérhető többféle mintában és színben, ezért egyedi megoldások is megvalósíthatók
 • Ellenálló, könnyűszerkezetes technológiával készül, de mégis könnyű
 • remekül szigetel
 • feszültségmentes
 • nagy szilárdságú
 • ideális nedvességtartalmú
 • utólag szerelhető, ezért egyedi méretben is elkészülhet
 • a borítólapok vastagsága 3 mm-től 6 mm-ig terjed. Az ajtó mérete lehet a Magyar Szabvány szerinti, azaz 75/90/100 cm szélességű és 210 cm magasságú vagy akár egyedi.
 • elérhető egy- vagy kétszárnyú verzióban
 • lehet teli vagy üvegezett. Igény szerint kérhet egyedi üvegezést is, illetve választhat a gyártó által előre elkészített mintákból is.
 • elérhető nyíló vagy toló kivitelben is
 • az általunk forgalmazott festett MDF ajtókon előforduló, használatból adódó kisebb sérülések könnyedén javíthatóak, illetve az ajtólap és tok teljes egészében újra festhető.

Mit kínálunk?

Az általunk kínált MDF ajtók mindegyike kérhető selyemfényű, porszórt felülettel, a RAL színskála bármely színében, hiszen itt csak a képzelete szabhat határt! Az ajtóba készülhetnek tetszőleges marásminták is, illetve a gyártó által előre elkészített mintákból is lehet választani.

A termékből készülhet falban futó tolóajtó, illetve fal előtt futó tolóajtó is. A festett MDF ajtók általában utólag szerelhető MDF tokkal készülnek az ajtólappal azonos színre lefestve. 3 db állítható zsanérral, plusz 1 pontos portálzárral készülnek. Az üvegtípusok szabadon választhatóak. 8 cm-es faltól egészen a 50 cm-es falig el tudjuk készíteni a tokot, ezáltal biztosítva hogy az ajtó külső képe ne változzon meg, a házban esetlegesen található többi kisebb falvastagságú ajtótól.

Meggyőztük? Látogasson el a Szentendrén található bemutatótermünkbe, ahol nem csak az MDF ajtóinkat, hanem más nyílászáróinkat is megtekintheti és segítséget kérhet szakképzett kollégáinktól, akik készséggel állnak rendelkezésére! Felvenné velünk a kapcsolatot? Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén!

Ajánlatkérés
ISO-ÖKO program