Toló ajtók

A modern építészeti stílus egyik kedvelt eleme lett a tolóajtó. Az pvc profilból készült tolóajtók a modern társasházak és családi házak esetében szinte kihagyhatatlanok. A vasalatok évtizedek óta tartó fejlődése lehetővé teszi nagyméretű, nehéz szárnyak mozgatását, mind emellett halk, stabil működés és a nagy súlyok ellenére is könnyű, komfortos használat érhető el. A tolóajtók világossá teszik a lakótereket valamint ideális kapcsolatot teremtenek a belső és a külső terek között. Emellett a helységbe benyúló, nyíló szárnyakkal szemben helytakarékosak és kényelmesen nyithatók. Kömmerling alapszínek
Toló ajtók – isoablak.hu

Toló ajtó árajánlat kérés

Kérjük írja le, milyen termékre kér árajánlatot!

  • Milyen alapanyagból legyen a termék (műanyag, fa alumínium, acél)
  • falnyílás méretek (szélesség, magasság)
  • darabszám.

Amennyiben szeretne, feltölthet képet, tervrajzot.

Adatait bizalmasan kezeljük! E-mail címére csak az ajánlatát küldjük el, hírlevelet, reklámokat nem! Telefonszámára csak egyeztetés céljából van szükségünk.

Adatkezelési tájékoztató

Emelő-tolóajtó

Az ISO emelő-tolóajtó világos teret és új lakóélményt kölcsönöz, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatók még sok év után is, köszönhetően a német profilnak és vasalatnak, valamint a szakszerű összeszerelésnek. Ezzel a nagyvonalú térkoncepciók ideális és helytakarékos megoldása lehet: megnyitja a lakóteret anélkül, hogy termetes nyíló ajtók állnának az útban. Ezen túl az alacsony, akadálymentes küszöb a szintkülönbséget minimalizálja, így síkba kerül a belső és külső tér.
Emelő tolóajtó – isoablak.hu

Komfort működtetésű toló-bukó ajtó

Ideális választás azoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.
Komfort működtetésű toló-bukó ajtó – isoablak.hu

Kézi működtetésű toló-bukó ajtó

A kézi működtetésű vasalat révén egy legkedvezőbb árú toló megoldás. Megfelelő választás lehet kisebb erkélyek, teraszok esetén. Emellett a szokványos bukó-nyíló ablakokhoz hasonlóan kezelhető, ablaktokból és kizárólag széles, erősített szárnyprofilból készült nyílászáró.
Kézi működtetésű toló-bukó ajtó – isoablak.hu
Ajánlatkérés