Toló ajtók

A modern építészeti stílus egyik kedvelt eleme lett a tolóajtó. Az pvc profilból készült tolóajtók a modern társasházak és családi házak esetében szinte kihagyhatatlanok. A vasalatok évtizedek óta tartó fejlődése lehetővé teszi nagyméretű, nehéz szárnyak mozgatását, mind emellett halk, stabil működés és a nagy súlyok ellenére is könnyű, komfortos használat érhető el. A tolóajtók világossá teszik a lakótereket valamint ideális kapcsolatot teremtenek a belső és a külső terek között. Emellett a helységbe benyúló, nyíló szárnyakkal szemben helytakarékosak és kényelmesen nyithatók.
Toló ajtók

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.

Emelő tolóajtó

Az ISO Slide 82 világos teret és új lakóélményt kölcsönöz, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatók még sok év után, is köszönhetően az egyedülálló német RAL „A” kategóriás profiloknak. Ezzel a nagyvonalú térkoncepciók ideális és helytakarékos megoldása lehet: megnyitja a lakóteret anélkül, hogy termetes ajtók állnának az útban. Ezen túl az extrém alacsony, akadálymentes küszöb a szintkülönbséget minimalizálja, így síkba kerül a belső és külső tér.
Emelő tolóajtó

Komfort működtetésű toló-bukó ajtó

Ideális választás azoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.
Komfort működtetésű toló-bukó ajtó

Kézi működtetésű toló-bukó ajtó

A kézi működtetésű vasalat révén egy legkedvezőbb árú toló megoldás. Megfelelő választás lehet kisebb erkélyek, teraszok esetén. Emellett a szokványos bukó-nyíló ablakokhoz hasonlóan kezelhető, ablaktokból és kizárólag széles, erősített szárnyprofilból készült nyílászáró.
Kézi működtetésű toló-bukó ajtó
Ajánlatkérés