150x150 ablak: Fa- és műanyag ablakok

Cégünk már több, mint 25 éve foglalkozik műanyag ablakok gyártásával, forgalmazásával és helyszíni beépítésével 150x150 méretben. Emellett 150x150-es fa ablakokat is forgalmazunk. Szakképzett kollégáink segítségével, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk műanyag és fa ablakok biztosítását otthonába.
Ablakok – isoablak.hu

Íme néhány indok, hogy miért válassza az ISO Nyílászárók csapatát 150x150-es ablak méretek esetén:

  • Rövid határidőkkel dolgozunk. A legtöbb ablakossal ellentétben mi az árajánlatkérés után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és egy erre specializálódott szakember a helyszíni felmérést is elvégzi. Ezután 3 hetes ablak gyártási határidőt tudunk garantálni.
  • Gyors és rugalmas kiszállítás. Termékeinket az Ön érdekeit figyelembe véve minden esetben rugalmasan és kosz nélkül szállítjuk ki.
  • Munkánk gyors és megbízható. Megbízható, de gyors munkát adunk át. Ez alól a 150x150-es ablakok sem kivételek.
  • Garanciát vállalunk. Termékeinkre teljes körű garanciát vállalunk. Nyílászáróinkra 5 év garanciát biztosítunk, az általunk végzett beépítésre pedig 2 évet.
  • Tisztaság. Amennyiben igényt tart rá, munkatársaink a bontási törmeléket is elszállítják. Természetesen, ha ezt a szolgáltatást nem kéri, a tisztaságot minden esetben kiemelten kezeljük, nem hagyunk magunk után szemetet!
  • Korrekt áron dolgozunk. Amennyiben érdekli a 150x150-es ablak ár, használja ajánlatkérő rendszerünket, amit itt talál: Ajánlatkérés
  • Beépítés során visszajavítás. A kiszállított nyílászárót beépítő szakembereink építik be, akik a legkisebb apróságokat is szem előtt tartva gyorsan és professzionálisan végzik el az ablakok beépítését, az esetleges külön kéréseket figyelembe véve. Természetesen a felmerülő visszajavításokat is végrehajtják.
  • Csapatunk udvarias és tisztelettudó. Munkatársaink minden esetben tisztelettudóan végzik a munkájukat.

150x150-es ablakok – A pontos helyszíni felmérés fontossága

Az ablakok megrendelése előtt nagyon fontos az ablaknyílás pontos felmérése, hogy elkerüljük a beépítés és későbbi használat során esetlegesen felmerülő problémákat. Pontatlan mérés esetén, ha az ablak mérete túl kicsi a nyíláshoz képest, akkor nagyobb hézag marad a fal közötti beépítés során. Ez mechanikai, stabilitási és hőszigetelési problémákhoz vezethet.

Ha az ablak méretei nagyobbak a szükségesnél, akkor a beépítési hézag csökken, ami nehezíti a pontos beállítást. Szélsőséges esetekben az ablak beépítése csak a falnyílás utólagos kivésésével lehetséges, de akár lehetetlenné is válhat. Ez pedig jelentős többletköltségekkel és időveszteséggel járhat.

Cégünknél a felmérést egy erre specializálódott szakember végzi, aki több ezer felmérést végzett már el, így minden felmerülő kérdésre választ tud adni. Kifejezetten figyelembe veszi az ingatlanok adottságait, előnyeit, hátrányait, az ügyfél érdekeit szem előtt tartva.

Elérhető ablak megoldások 150x150-es méretben:

  • Műanyag ablakok: Műanyag ablakainkban egyaránt egyesül az innováció, a funkcionalitás, az energiamegtakarításhoz szükséges forradalmi megoldások, illetve az elegáns megjelenés. Termékeink széles színskálában érhetők el, melyek között garantáltan Ön is megtalálhatja az igényeinek megfelelő nyílászárót.
  • Fa ablakok: A fa ablakokat elsősorban azoknak ajánljuk, akik első osztályú minőségű faanyagból készült, egyedileg készített nyílászárókat szeretnének. Színezésüket első osztályú Milesi lazúrral végezzük, melynek segítségével igazán egyedivé varázsoljuk az ablakokat.

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Amennyiben kitölti az oldalunkon található árajánlatkérő űrlapot, rövid időn belül küldjük előzetes árajánlatunkat, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ezt követően – pozitív visszajelzés esetén elvégezzük helyszíni felmérésünket, ami után tűpontos árajánlatot tudunk átadni Önnek.

Ha pedig még nem biztos abban, hogy milyen nyílászárót választana, jöjjön el Szentendrei bemutatótermünkbe és nézze meg saját szemével az elérhető típusokat.

150x150 ablakok, garanciával, megbízható, tapasztalt és udvarias csapattal.

Ajánlatkérés