Alu borítás

A tartósság és az esztétikai látvány növelése érdekében a műanyag profil külső alumínium burkolattal is rendelhető. Az alumínium burkolatok jelentős mértékben védenek a túlzott felmelegedés és alakváltozásokkal szemben. Az alumínium burkolatok ISO Living 82 és az emelőtoló rendszereknél egyaránt elérhetők.
Alu borítás

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
 
Alumínium borítású nyílászárókat jelenleg Schüco 82 mm-es profilú nyílászárókból gyártunk. Az alumínium borítású nyílászárók előnyei a jelenlegi fóliás ablakokkal szemben hogy RAL színre tudjuk festeni a borításokat, ezáltal akármilyen színű nyílászárót lehet kivitelezni. A szintén hozzáillő RAL színű redőnyökkel így egy teljesen egy színű összkép érhető el a lakás vagy ház szempontjából. A festett alumínium borítású nyílászárók teljesen ellenállnak az időjárásnak. A nyílászáró készülhet fehér illetve színes kivitelben is belülről, kívülről pedig a már RAL színre lefestett alumínium borítást helyezünk fel a szerkezetre.
Ajánlatkérés