Acél bejárati ajtók

Sok ügyfél keres a hagyományos műanyag illetve fa termékeken kívül más anyagú bejárati ajtót. Az acél biztonsági ajtókat ma már teljesen modern megjelenés jellemzi. Az acél biztonsági ajtók között ma már megtalálhatóak a hanggátló, fokozott biztonságú betörésgátló RC3-as, illetve a tűzgátló bejárati ajtók is.
Acél bejárati ajtók

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
 

Az általunk forgalmazott termékek többféle toktípussal érhetőek el. Léteznek alumínium küszöbös illetve küszöb nélküli bejárati ajtók is amik opcionálisan kiegészíthetők süllyedő küszöbbel. Termékeink között megtalálhatóak az acélcsíkos, mart mintás, teljesen sík illetve a több mint 50 féle üveghely kialakítású ajtók is. Bizonyos ajtótípusoknál az ajtólapban keresztbe több acélmerevítés is van a fokozott biztonsági érdekében. Többféle optikai kitekintő valamint kilincs is választható ezekhez a termékekhez. A tűzgátló acél ajtóknál minden esetben szükséges követni a gyártó által előírt beépítési útmutatót, hogy a szükséges értékeknek megfeleljenek a kész beépített termékek.

Ajánlatkérés