Acél bejárati ajtók

Acél bejárati ajtók

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.

Az acél bejárati ajtók előnyei és hátrányai

Sok ügyfél keres a hagyományos műanyag, illetve fa termékeken kívül más anyagú bejárati ajtót. Ekkor jön szóba az acél bejárati ajtó, melyeket ma már a teljesen modern megjelenés jellemez, melyek illeszkednek a mai minimalista trendekhez.

Előnyei:

Az acél bejárati ajtók anyaguk és szerkezeti kialakításuk miatt a legmasszívabb szerkezetű bejárati ajtók a piacon. Mechanikai, fizikai és kémiai behatásokkal szemben rendkívül magas ellenállóképességet biztosítanak, melynek köszönhetően ezek a legbiztonságosabb ajtók. Előnyei közé tartozik az is, hogy hosszútávon is képes megtartani az alakját, nem deformálódik. Tűzgátló tulajdonsága is kiváló. Az acél biztonsági ajtók között ma már megtalálhatóak a hanggátló, fokozott biztonságú betörésgátló RC3-as, illetve a tűzgátló bejárati ajtók is.

Hátrányai:

Az acél biztonsági ajtók leggyengébb pontja, hogy jól vezetik a hőt, illetve nem megfelelő küszöbölésnél hőhidak keletkezhetnek, melyek párásodáshoz vezethetnek hideg lakásokban, mely megnöveli az esélyét a penész kialakulásának, mely nem csak esztétikai, hanem egészségügyi problémákat is okozhat.

Jó hír, hogy manapság elérhetőek olyan acél bejárati ajtók is a piacon, melyek több anyag kombinálásával készülnek, így ezek a problémák kiküszöbölhetőek. Ilyenek például a fa borítással készülő acél szerkezetű bejárati ajtók, melyeknek nagy előnyük, hogy mindkét anyag előnyeit egyesítik, így biztonságosak, jó hő- és hangszigetelő képességűek és rendkívül széles szín- és mintaválasztékkal rendelkeznek. Kérhetők különböző üvegdíszítésekkel is, melyek javítanak az ajtók esztétikumán is.

Kínálatunk

Az általunk forgalmazott termékek többféle toktípussal érhetőek el. Léteznek alumínium küszöbös, illetve küszöb nélküli bejárati ajtók is, amik opcionálisan kiegészíthetők süllyedő küszöbbel. Termékeink között megtalálhatóak az acélcsíkos, mart mintás, teljesen sík, illetve a több mint 50 féle üveghely kialakítású ajtók is. Bizonyos ajtótípusoknál az ajtólapban keresztbe több acélmerevítés is van a fokozott biztonsági érdekében.

Ajtóinkhoz többféle optikai kitekintő, valamint kilincs is választható. A tűzgátló acél ajtóknál minden esetben szükséges követni a gyártó által előírt beépítési útmutatót, hogy a szükséges értékeknek megfeleljenek a kész beépített termékek.

Ezek lettek volna az acél bejárati ajtók előnyei és hátrányai, reméljük segítettünk a döntésben. Amennyiben ajtóvásárlás előtt áll, és szeretne bővebben utána olvasni a fa, illetve műanyag ajtó előnyeinek és hátrányainak, kattintson weboldalunk blog menüpontjára, ahol további hasznos információkkal tágíthatja tudását a témával kapcsolatban.

Szeretne segítséget kérni, esetleg megtekinteni személyesen termékeinket? Várja Önt a szentendrei bemutatótermünk, ahol megtekintheti termékeinket és segítséget kérhet a szakképzett kollégáinktól! Ajánlatot kérne? Töltse ki a weboldalunk alján található ajánlatkérő rendszert, melynek használata teljesen ingyenes! Munkatársaink a lehető leghamarabb elkészítik a legkedvezőbb árajánlatot, majd felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés