Emelő tolóajtó

Az ISO Slide 82 világos teret és új lakóélményt kölcsönöz, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatók még sok év után, is köszönhetően az egyedülálló német RAL „A” kategóriás profiloknak. Ezzel a nagyvonalú térkoncepciók ideális és helytakarékos megoldása lehet: megnyitja a lakóteret anélkül, hogy termetes ajtók állnának az útban. Ezen túl az extrém alacsony, akadálymentes küszöb a szintkülönbséget minimalizálja, így síkba kerül a belső és külső tér.
Emelő tolóajtó

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
 
Emelő toló erkélyajtóknál fontos kiemelni hogy az alsó alacsony alumínium küszöböt általában minden esetben be kell süllyeszteni a padlószintbe. A külső padlószintünknek 2 cm-rel kell alacsonyabbnak lennie mint a belső végleges szintünknek, így érhető el a szinte teljesen átlépés nélküli küszöb. Az emelő toló erkélyajtók nem tudnak bukni így szellőztetésre is ki kell nyitnunk el kell húznunk egy picit és ott szükség esetén leengednünk. Két féle állása van a toló ajtónak vagy felemelt ezáltal egy sínen görgők segítségével könnyen csúsztatható, vagy leengedett fixált állapotú. Ebből a típusból van csak belső kilincses változat, ilyenkor kívülről egy süllyesztett kagyló alakú behúzófüllel tudjuk magunk után behúzni ajtót, valamint létezik egy kívül belül kilincses cilinderrel is csukható változat is. Az emelő toló ajtók egy igazán prémium megoldás minden mai modern házba.
Ajánlatkérés