Emelő-tolóajtó

Az ISO emelő-tolóajtó világos teret és új lakóélményt kölcsönöz, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatók még sok év után is, köszönhetően a német profilnak és vasalatnak, valamint a szakszerű összeszerelésnek. Ezzel a nagyvonalú térkoncepciók ideális és helytakarékos megoldása lehet: megnyitja a lakóteret anélkül, hogy termetes nyíló ajtók állnának az útban. Ezen túl az alacsony, akadálymentes küszöb a szintkülönbséget minimalizálja, így síkba kerül a belső és külső tér.

Kömmerling alapszínek
Emelő tolóajtó – isoablak.hu

Emelő tolóajtó árajánlat kérés

Kérjük írja le, milyen termékre kér árajánlatot!

  • Milyen alapanyagból legyen a termék (műanyag, fa alumínium, acél)
  • falnyílás méretek (szélesség, magasság)
  • darabszám.

Amennyiben szeretne, feltölthet képet, tervrajzot.

Adatait bizalmasan kezeljük! E-mail címére csak az ajánlatát küldjük el, hírlevelet, reklámokat nem! Telefonszámára csak egyeztetés céljából van szükségünk.

Adatkezelési tájékoztató

Emelő-toló erkélyajtóknál fontos kiemelni, hogy az alsó alacsony alumínium küszöböt általában minden esetben be kell süllyeszteni a padlószintbe. A külső padlószintünknek 2 cm-rel kell alacsonyabbnak lennie, mint a belső végleges szintünknek, így érhető el a szinte teljesen átlépés nélküli küszöb. Az emelő-toló erkélyajtók nem tudnak bukni, így szellőztetésre is ki kell nyitnunk el kell húznunk egy picit és ott szükség esetén leengednünk. Két féle állása van a toló ajtónak vagy felemelt ezáltal egy sínen görgők segítségével könnyen csúsztatható, vagy leengedett fixált állapotú. Ebből a típusból van csak belső kilincses változat, ilyenkor kívülről egy süllyesztett tolóajtó-kagylóval tudjuk magunk után behúzni ajtót, valamint létezik egy kívül belül kilincses cilinderrel is csukható változat is. Az emelő toló ajtók egy igazán prémium megoldás minden mai modern házba.

Ajánlatkérés