Erkélyajtók

Az erkélyajtóink készülhetnek mindkét oldalon kilincs, illetve csak belső oldalon kilincses változatban is. Küszöböt tekintve készülhet alumínium, illetve műanyag tokból is ezt hívjuk tokküszöbnek. Kömmerling alapszínek
Erkélyajtó – isoablak.hu

Kifelé nyíló erkélyajtó árajánlat kérés

Használja bátran alábbi ajánlatkérő rendszerünket, amely teljesen díjmentes. Kitöltése után kollégáink azonnal elküldik az Ön részére árajánlatunkat!

Hogyan válasszunk erkélyajtót?

Az erkélyajtó, vagy terasz ajtó egy olyan nyílászáró típus, mely a bejárati ajtóhoz hasonlóan elszigeteli a külvilágot, ezért hasonló elvárásokat kell támasztanunk a vásárlás során, mint a bejárati ajtó kiválasztásakor: biztonság, esztétika, jó hőszigetelés. Ám az erkélyajtó nem csak a bejárati ajtó jegyeit hordozza magában, hanem ablakként is funkcionál, hiszen természetes fényt juttat otthonunkba. Ha szeretné megtudni, melyek azok a szempontok, amiket az eddig felsoroltokon kívül érdemes figyelembe venni választás előtt és kíváncsi az általunk kínált termékekre is, olvasson tovább!

Anyag

Az erkélyajtók anyagát tekintve három típust különböztethetünk meg. Oldalunkon számtalan alkalommal írtunk már mindhárom anyag előnyeiről és hátrányairól is, azonban elmondhatjuk, hogy erkélyajtó esetében a legnépszerűbb és legpraktikusabb választásnak a műanyag bizonyul. Népszerűségének oka nem alaptalan, hiszen a műanyagból készült nyílászárók korszerűek és időtállóak.

Szigetelés

Ahogyan minden nyílászárónál úgy itt is kulcsfontosságú szempont a jó hőszigetelés. Az erkélyajtó esetében fontos körültekintően választani, és tisztában lenni az ablakok hőszigetelési képességével is. Az üveg minőségét a hőátbocsátási tényező határozza meg. Jele a nagy U, mértékegysége W/m2K. Minél kisebb a hőátbocsátási tényező, annál jobban szigetel az ablak. A műanyag ablakokról és a hőszigetelésről itt írtunk bővebben: https://www.isoablak.hu/muanyag-ablakok

Milyen funkciót fog betölteni?

Érdemes megvizsgálnunk, milyen funkciót fog betölteni, illetve azt is, hogy mekkora szabad átjárhatóságra lesz szükségünk a beszerelés után, hiszen ez meg fogja határozni a méretét is. Arra is gondolnunk kell vásárlás előtt, hogy akadálymentes legyen-e, hiszen ekkor érdemes korszerű modellt választanunk!

Esztétikum

Manapság egyre többet adunk az esztétikára és arra, hogy nyílászáróink harmonizáljanak otthonunk hangulatával, színével, stílusával! Erkélyajtóink kérhetőek fehér, illetve színes kivitelben is, így garantáltan mindenki megtalálja a kedvencét!

A mi kínálatunk:

Az általunk forgalmazott erkélyajtók készülhetnek mindkét oldalon kilincs, illetve csak belső oldalon kilincses változatban is. Küszöböt tekintve készülhet alumínium, illetve műanyag tokból is ezt hívjuk tokküszöbnek.

Ezek lettek volna a leghasznosabb szempontok, melyeket érdemes megvizslatni, mielőtt vásárlásra adnánk a fejünket! Remélem tudtunk segíteni, és hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Szeretne többet megtudni? Látogassa meg Szentendrén található bemutatótermünket, ahol nem csak erkélyajtóinkat, hanem más nyílászáróinkat is megtekintheti és segítséget kérhet szakképzett kollégáinktól!

Ajánlatkérés