Tetőtéri ablakok

Tetőtéri ablakaink közt megtalálható az Optilight, valamint a Fakro gyártók által forgalmazott termékek és ezek kiegészítői is.
Tetőtéri ablakok

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.

Minden tetőtéri ablakunk középső forgástengelyű alsó kilincses. Tetőtéri ablakaink rendelhetőek normál 2 illetve extra 3 rétegű üvegezéssel is már. Minden termékhez számos kiegészítő rendelhető a teljesen fényzáró belső árnyékolón keresztül, a külső hővédő hálós rolóig. Tetőtéri ablakaink üvegtörésére éllettartam garanciát biztosítunk. A tetőtéri ablakainkhoz biztosítunk egy univerzális beépítőkeretet ami a legtöbb tetőtípushoz megfelelő. Pontos tetőtípus esetén értékesítő kollégáink tudnak segíteni hogy megfelelő-e önnek a beépítő és burkolókeret.

A tetőtér beépítése teljesen magától értetődő választás, ha egy családnak nagyobb élettérre van szüksége, de a ház bővítésére nincsen lehetőség. A tetőtér beépítéséhez mégis más megoldások alkalmazásához van szükség, mint a hagyományos, földszintes házak esetében, hiszen itt speciális, döntött falakkal találkozunk, melyekre nem lehet ugyanolyan, ugyanakkora ablakot tenni, mint a földszinten. Ennek a megoldására kínálnak lehetőséget a tetőtéri ablakok.

Mire figyeljünk választásnál?
A megfelelő tetőtéri ablak kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont a szigetelés, ugyanis a tetőtérben nagyobb hangsúlyt kell rá fektetnünk, mint otthonunk többi részén. A megfelelő szigetelés nem csak saját komfortunk miatt fontos tényező, hanem amiatt is, hogy a tetőtér sokkal gyorsabban felmelegszik nyáron, és lehűl télen, ami gyorsan élhetetlenné teszi az adott helységet.
Elhelyezése?

Amikor a tetőtéri ablakok elhelyezéséről van szó, a tanácsunk az, hogy inkább több, de kisebb ablakra essen a választása, mint egy nagy ablakra, hiszen több elszórt ablak jobb bevilágítást tud biztosítani, mint egyetlen nagy ablak.

Másik nagyon fontos tudnivaló az elhelyezéssel kapcsolatban a tető hajlásszöge, ugyanis a kiválasztott ablakok elhelyezése függ tőle. Minél kisebb a tető hajlásszöge, annál magasabbra érdemes tenni a nyílászárót, és minél magasabban van az ablak, annál több természetes fényt juttat a helységbe.

Hogyan nyíljon?
Minden tetőtéri ablakunk középső forgástengelyes, alsó kilincses kivitelezésű.
Kérhető rá kiegészítő?
Természetesen! Minden termékünkhöz számos kiegészítő választható, a teljesen fényzáró belső árnyékolón keresztül a külső hővédő hálós rolóig minden megtalálható nálunk!
Mit kínálunk?
Tetőtéri ablakaink kínálatában megtalálható a Fakro, illetve az Otilight gyártók által forgalmazott modellek, valamint kiegészítőik egyaránt. Az általunk forgalmazott tetőtéri ablakok rendelhetőek normál 2, illetve extra 3 rétegű üvegezéssel is. Minden tetőtéri ablakunkhoz biztosítunk egy univerzális beépítőkeretet, mely a legtöbb tetőtípushoz ideális. Pontos tetőtípus esetén értékesítő kollégáink állnak rendelkezésére!
Garancia?
Tetőtéri ablakaink üvegének eltörésére élettartam garanciát vállalunk!

Amennyiben vásárlás előtt szeretné megtekinteni termékkínálatunkat, látogasson el a Szentendrén található bemutatótermünkbe, ahol szakképzett kollégáink várják kérdéseit! Felvenné velünk a kapcsolatot? Elérhetőségeinket megtalálja weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt. Árajánlat kéréséhez használja a weboldalunk alján található ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen ingyenes!

Ajánlatkérés