Redőnyök

Cégünk saját üzemében alumínium redőnyeit a prémium minőségű Portos alkatrészekből készíti, melynek köszönhetően esztétikus és megbízható termékek kerülnek ki szakembereink keze alól. Legyen gurtnis vagy motoros, fehér vagy színes az elkészült redőny, biztosan tudhatja, hogy az általunk gyártott terméket hosszú évekig használhatja probléma nélkül.

Termékeinkhez lehet kérni beépített vagy akár különálló szúnyoghálót is.

Redőny profil színminták
Redőnyök – isoablak.hu

Redőny árajánlat kérés

Használja bátran alábbi ajánlatkérő rendszerünket, amely teljesen díjmentes. Kitöltése után kollégáink azonnal elküldik az Ön részére árajánlatunkat!

Miért válasszuk a redőnyt a sötétítővel szemben?

Sokan úgy vélekednek a redőnyökkel kapcsolatban, hogy csupán csak a nem kívánt fény bejutását akadályozzák meg otthonunkba, ám ez koránt sincs így. Most eloszlatjuk a tévhiteket, ismertetjük a redőny legfőbb előnyeit és azt is, hogy miért jobb befektetés ez a szerkezet a sötétítőkkel szemben.

 1. Extra hőszigetelés télen-nyáron

  Az első és legnyomósabb érv a redőny alkalmazása mellett, hogy használatával extra hőszigeteléssel láthatjuk el otthonunkat, de nem csak télen, hanem minden évszakban. Míg a sötétítő függöny nyáron beengedi, magába szívja a meleget, addig a redőnyök felfogják a forró napsugarakat és az UV sugárzást, ezzel biztosítva az állandó hőmérsékletet a lakásban.

  A hidegebb évszakokban pedig a leengedett redőnyök egy szigetelő rétegként funkcionálnak, amivel lelassítják a hőcserélés folyamatát, és nem engedik be a kinti hideg levegőt.

 2. Teljes sötétség

  A sötét színű sötétítő függönyök sem képesek teljesen megszűrni a fényt, és nem is igazán esztétikusak, ám a redőnnyel sosem leszünk ilyen helyzetben, ugyanis ezek a szerkezetek képesek 100%-ban távol tartani lakásunkat a kinti fénytől éjjel, nappal egyaránt.

 3. Extra hangszigetelés

  A redőnyök arra is képesek teljesen leengedett állapotukban, hogy jelentős mértékben csökkentsék a kellemetlen, kintről bejövő zajok, hangok hangerejét, ami valljuk be, nem hátrány, ha pihenésre kerül a sor. A titok abban rejlik, hogy a redőny teljesen leengedett állapotában homogén réteget képez a nyílászáró előtt, aminek hála a zajok és nem kívánt hangok legyengítve érkeznek be lakásunkba. Ezt a hatást lehetetlen elérni a sötétítő függönyök alkalmazásával.

 4. Esztétikus

  Igaz, egy jól megválasztott függöny igazán nagyot dobhat házunk megjelenésén, ám ma már a redőnyök is színezhetők a színskála bármely színével, ezzel esztétikusabbá téve otthonunkat.

 5. Változatok

  A redőnyök többféle típusa is megtalálható kínálatunkban. Alapanyagát illetően lehet műanyag vagy alumínium. Kialakítását tekintve 3 változat is elérhető.

  1. jellemzően felújításoknál vagy kisebb költségvetésű építkezéseknél használt látszó tokos redőny

   Nyilászáró elé szerelhető látszó tokos redőny
  2. a manapság népszerű vakolható tokos verzió az újépítésű házaknál reneszánszát éli. Ezen változat esetében a tok nem látszik, mert a fal külső síkjával van egybe vakolva.

   Nyilászáró elé szerelhető vakolható tokos redőny
  3. Leginkább a régi „Kádárkocka” házaknál elterjedt megoldás, amikor a redőny tokja a nyílászáró felé kerül.

   Nyilászáró fölé szerelhető vakolható tokos redőny

  Termékeinkhez lehet kérni beépített vagy akár különálló szúnyoghálót is.

 6. Vagyonvédelem

  A jól megválasztott, masszív motoros alumínium redőnyök extra védelmet nyújtanak. Ezek természetesen rongálással eltávolíthatóak, de annak hangja van, amely felhívhatja a szomszédok, járókelők figyelmét.

 7. Motorizált megoldások

  A XXI. századi technológiának köszönhetően a redőnyök már nem csak hagyományosan, gurtnival működtethetők, hanem elérhetőek motorizált kialakításúak is. Ezek nem csak időt és energiát spórolnak meg nekünk, hanem ezek beszerelésével egy lépéssel közelebb kerülhetünk az okos otthon kialakítása felé. Az első, kezdetleges motorokkal szemben ma már elérhetőek az akadályérzékelős verziók is.

Reméljük sikerült eloszlatnunk a tévhiteket és választ adtunk az Önben felmerülő kérdésekre is.

Ne habozzon, kérjen árajánlatot a weboldalunk alján kijelölt helyen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén. Megtekintené termékeinket? Látogasson el a 2014-ben, Szentendrén megnyílt bemutatótermünkbe, ahol termékeink személyesen is megtekinthetők, valamint szakképzett kollégáink segítenek a választásban, személyre szabásban is!

Elektromos motoros redőny

Elektromos redőnyöket csak alumínium redőnyből készítünk. A redőnyök a fóliás nyílászárók színéhez passzolnak ezáltal egységes összképet kapunk a ház szempontjából.
Elektromos motoros redőny – isoablak.hu

Külsőtokos elészerelt redőny

Redőnyökből a legelterjedtebb fajta redőny a külsőtokos elészerelt redőny. Ez készülhet műanyag redőnyből illetve alumínium redőnyből is. Készülhet vakolható változatban illetve látszó tokos változatban is.
Külsőtokos elészerelt redőny – isoablak.hu

Ráépíthető fölészerelt redőny

A ráépíthető redőnyök minden esetben hőszigeteltek ugyanis a nyílászárók fölé kerülnek. A nyílászárókra speciális illesztősínnel rögzítjük ezeket a redőnyöket. Készülhet vakolható illetve látszó dobozos változatban is.
Ráépíthető fölészerelt redőny – isoablak.hu
Ajánlatkérés