Elektromos motoros redőny

Alumínium redőnyeink motorral is kérhetőek. Az alap motoron kívül már elérhetőek az akadályérzékelős változatok is. Motoros redőnyeink igénytől függően lehetnek kapcsolóról vagy akár távirányítóról vezéreltek. Okosház esetén akár Wi-fivel is összekapcsolhatóak.
Elektromos motoros redőny – isoablak.hu

Elektromos redőny árajánlat kérés

Használja bátran alábbi ajánlatkérő rendszerünket, amely teljesen díjmentes. Kitöltése után kollégáink azonnal elküldik az Ön részére árajánlatunkat!

Az elektromos motoros redőnyök előnyei

Weboldalunkon szót ejtettünk már a redőnyök előnyeiről, valamint arról is, hogy miért ajánljuk a redőnyöket a sötétítő függönyökkel szemben, azonban most a redőnyök egy speciális fajtájáról, az elektromos, motoros redőnyökről, és azok előnyeiről lesz szó.

 1. Biztonságos

  Készíthetők központilag vezérlehető okosotthonok, illetve mobiltelefonon vezérelhető redőnyök is. Ez azt jelenti, hogy ezeket a szerkezeteket úgy tudjuk programozni, ahogyan csak szeretnénk, a mobiltelefonos vezérlésnek hála akár úgy is, hogy nem tartózkodunk otthon. Ennek köszönhetően redőnyeink úgy mozognak, mintha éppen otthon lennénk.

 2. Kényelmes a használata

  Ahhoz, hogy irányítani tudjuk, nincs szükség arra, hogy felálljunk kanapéról, egyszerűen egy gomb megnyomásával vezérelhetjük az összeset, úgy, ahogyan kedvünk tartja.

 3. Akadályérzékelés

  Mindegyik általunk forgalmazott alumínium redőny lehet akadályérzékelő, illetve manuális végállású is. Ma már a távirányítós akadályérzékelő redőnyöket szoktuk ajánlani. Ezek a redőnyök amennyiben azt érzékelik, hogy a redőny alatt van bármilyen oda nem illő dolog megállnak, ezáltal megvédik a redőny útjába került tárgyat, illetve a redőny motorját is az esetleges sérülésektől.

 4. Energiát takaríthatunk meg vele

  Redőnyeink beprogramozhatók arra is, hogy a hidegebb hónapokban sötétedéskor automatikusan leereszkedjenek, így biztosítva a plusz hőszigetelést és az extra vagyonvédelmet. A melegebb hónapokban pedig ugyanez megtehető annak érdekében, hogy csökkentsük a beáramló UV sugárzás és a meleg levegő mennyiségét, ezzel spórolva a légkondicionáló használatán.

 5. Intelligens

  Amellett, hogy akár helységenként is beprogramozhatóak, ezért akár szobánként, vagy emeletenként is külön-külön mozgathatóak egyetlen gombnyomással. Okos eszközünkkel is összeköthetjük őket. Amennyiben a távirányítható megoldás mellett tesszük le voksunkat, úgy dönthetünk a fix, falra szerelt távirányító mellett, illetve választhatjuk a hordozható távirányítót is.

 6. Esztétikus

  Elektromos redőnyöket csak és kizárólag alumínium redőnyből készítünk. Ezen alapanyagból gyártott redőnyeinket a fóliás a nyílászárókhoz hasonló színben is megrendelhetjük, ezáltal egységes összképet alkotva a otthonunk homlokzatán.

 7. Vagyonvédelem

  Ahogyan a redőnyöknél szót ejtettünk a vagyonvédelemről, úgy itt sem hagyhatjuk ki, ugyanis a motoros, elektromos redőnyök programozhatóságának köszönhetően akkor engedjük le, vagy húzzuk fel szerkezetünket, amikor csak szeretnénk, ezzel azt a látszatot keltve, hogy éppen otthon tartózkodunk.

Ezek az elektromos motoros redőnyök legfőbb előnyei, reméljük Ön is elgondolkodik eme szerkezet beszerzésén annak érdekében, hogy biztonságosabbá, okosabbá és otthonosabbá tegye lakását.

Kérdése van, esetleg árajánlatot kérne? Ajánlatkérésre használja a weboldalunk alján kijelölt ingyenes ajánlatkérő rendszert, ahol pár adat kitöltésével és elküldésével kollégáink elkészítik Önnek a legkedvezőbb árajánlatot!

Megnézné termékeinket, esetleg kérdése van velük kapcsolatban? Jöjjön el a Szentendrén található bemutatótermünkbe, ahol személyesen szemügyre veheti az általunk kínált árukat, és kérdéseket tehet fel szakképzett munkatársainknak!

Ajánlatkérés