Műanyag bejárati ajtók

Egy bejárati ajtó sokat elárul a lakás tulajdonosáról, megmutatja személyiségét és a ház fő dísze is egyben. Emiatt mindig törekszünk arra, hogy haladjunk a nyugat-európai trenddel és elhozzuk Önöknek a klasszikusok mellett a legújabb mintákat is.

Ezen felül kiemelt szerepe az ajtónknak védelem és a biztonságérzet növelése. Éppen ezért már alapkivitelben magasabb szintű biztonsági zárral gyártjuk a bejárati ajtóinkat.

Műanyag bejárati ajtók

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
 

Műanyag bejárati ajtóink minden esetben biztonsági bejárati ajtózárral készülnek. Az ajtók készülhetnek ugyanabban a színben mint a nyílászárók, nem csak fehér színben. A bejárati ajtó közepébe általában egy díszpanel kerül ami katalógusból tudnak kiválasztani a leendő tulajdonosok. A bejárati ajtók minden esetben acél merevítéssel készülnek, leemelésgátló 3 irányban állítható biztonsági pántokkal. A zár tud kilincs működtetésű lenni ahol a kilincs felhúzásával zárjuk be a bejárati ajtók több zárfogadóját, illetve tud kulcs működtetésű zár is lenni ahol csak a kulcsot kell elfordítania hogy bezárja az ajtót. Az ajtó készülhet kívül belül kilinccsel, illetve kívül tolórúddal is. Ma már a fejlett technikának köszönhetően, az ajtók felszerelhetőek ujjlenyomatolvasóval, kódos beléptetőrendszerrel vagy akár egy kártyás beléptetőrendszerrel is.

Ajánlatkérés