Műanyag bejárati ajtók

Egy műanyag bejárati ajtó sokat elárul a lakás tulajdonosáról, és a ház fő dísze is egyben. Emiatt mindig törekszünk arra, hogy haladjunk a nyugat-európai trenddel és elhozzuk Önöknek a klasszikusok mellett a legújabb mintákat is.

A Linkre kattintva megtekintheti az általunk kínált ajtó panelek széles választékát: Door Panels Katalógus

Ajtóinkat megerősített acél merevítővel gyártjuk, az ajtószárnyakat sarokmerevítővel erősítjük meg, így ügyelve termék minőségére és a hosszú életartamára.

Ajtóinknak kiemelt szerepe a védelem és a biztonságérzet növelése. Éppen ezért már alapkivitelben magasabb szintű biztonsági zárral gyártjuk a bejárati ajtóinkat.

Az általunk gyártott műanyag ajtókhoz 3 féle zárszerkezetet választhat.

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy a kiváló műanyag profilból készült nyílászáróinkat a legmagasabb minőségi feltételeknek megfelelő Roto NX vasalatokkal szereljük. Így az ön által használt ajtók-ablakok hosszú évtizedeken keresztül tölthetik be a nekik szánt funkciót.

Ajtóink 76 és 88mm-es profilból is elérhetőek.

Kömmerling alapszínek
Műanyag bejárati ajtók – isoablak.hu

Műanyag bejárati ajtó árajánlat kérés

Használja bátran alábbi ajánlatkérő rendszerünket, amely teljesen díjmentes. Kitöltése után kollégáink azonnal elküldik az Ön részére árajánlatunkat!

Műanyag bejárati ajtóink minden esetben biztonsági bejárati ajtózárral készülnek. Az ajtók készülhetnek ugyanabban a színben mint a nyílászárók, nem csak fehér színben. A bejárati ajtó közepébe általában egy díszpanel kerül ami katalógusból tudnak kiválasztani a leendő tulajdonosok. A bejárati ajtók minden esetben acél merevítéssel készülnek, leemelésgátló 3 irányban állítható biztonsági pántokkal. A zár tud kilincs működtetésű lenni ahol a kilincs felhúzásával zárjuk be a bejárati ajtók több zárfogadóját, illetve tud kulcs működtetésű zár is lenni ahol csak a kulcsot kell elfordítania hogy bezárja az ajtót. Az ajtó készülhet kívül belül kilinccsel, illetve kívül tolórúddal is. Ma már a fejlett technikának köszönhetően, az ajtók felszerelhetőek ujjlenyomatolvasóval, kódos beléptetőrendszerrel vagy akár egy kártyás beléptetőrendszerrel is.

Ajánlatkérés