Zsaluziák

Ma már egyre elterjedtebb árnyékolási módszer a zsalúziák beépítése. Általában nagy előnye a redőnyökkel szemben, hogy egészen széles és nagy felületű megoldásokat is lehet készíteni ezzel a fajta árnyékolókkal.
Zsalúziák

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
 
Zsalúziákból étezik „C” és „Z” lamellás változatok is. Nagy szélességű 250 cm feletti termékeknél mindenképp zsalúziát javaslunk a redőnyökkel szemben. Míg a redőnyöknél a javasolt maximum 5m2 -es méret felett is mindenképp zsalúziát javaslunk. A zsalúzia áll egy védőtetőből aminek a szerepe a lamellák védelme illetve egy lefutóból. A zsalúziák doboza RAL színre festhető. A lamellák színe választható a 6 leggyakoribb szín közül, de igény szerint szintén RAL színre is festhető. Ma már általában csak motoros zsalúziákat ajánlunk vévőinknek ugyanis a nagy méret miatt ez a legegyszerűbb működési mód. A lamellák teljesen lehúzott állapotban billenthetőek. A motoros zsalúziáknál mindenképp szükséges a házra egy a motorokkal összehangolt szélérzékelő ami a nagy szélmozgásnál automatikus biztonsági állásba helyezi a zsalúziákat.
Ajánlatkérés