Zsaluziák

Ma már egyre elterjedtebb árnyékolási módszer a zsalúziák beépítése. Általában nagy előnye a redőnyökkel szemben, hogy egészen széles és nagy felületű megoldásokat is lehet készíteni ezzel a fajta árnyékolókkal.
Zsalúziák – isoablak.hu

Zsaluzia árajánlat kérés

Kérjük írja le, milyen termékre kér árajánlatot!

 • Milyen alapanyagból legyen a termék (műanyag, fa alumínium, acél)
 • falnyílás méretek (szélesség, magasság)
 • darabszám.

Amennyiben szeretne, feltölthet képet, tervrajzot.

Adatait bizalmasan kezeljük! E-mail címére csak az ajánlatát küldjük el, hírlevelet, reklámokat nem! Telefonszámára csak egyeztetés céljából van szükségünk.

Adatkezelési tájékoztató

A zsaluzia 5 legfőbb előnye

A zsaluzia már évek óta jelen van a hazai piacon, azonban még nem sikerült letarolnia a redőnyt az árnyékolók trónjáról. Ennek okaként leginkább az hozható fel, hogy az emberek nem ismerik a zsaluziát, valamint az is közrejátszik benne, hogy számtalan rémhír és tévhit kering róla az interneten, ezért ma eloszlatjuk őket, és felsoroljuk a zsaluzia legfontosabb előnyeit.

 1. Teljeskörű védelem

  Ez a fajta árnyékoló teljeskörű védelmet nyújt, ugyanis az alumínium lamellák kialakításának köszönhetően leeresztett állapotban szinte lehetetlenné teszik, hogy a betörők az ablakon keresztül jussanak be otthonunkba. Emellett a zsaluziákról az is elmondható, hogy a lamellák akkor is zárva vannak, mikor természetes fény árad a lakásba, így nem csak a betörőkkel szemben nyújtanak védelmet, hanem a kíváncsi tekintetekkel szemben is hatásosak.

 2. Időtállóság

  Aki a zsaluziákat választja, garantáltan jól jár, ugyanis ezek rendkívül tartós kialakítással rendelkeznek, ráadásul a kültéri változataik növelik a nyílászárók élettartamát is. Védelmet nyújtanak az időjárási viszontagságokkal szemben, beleértve a hideget és az erős UV sugárzást, valamint por és kavicsfelverődés ellen is hatásosak.

 3. Motorizálhatóság

  Ahogyan az alumínium redőnyöknél, úgy itt is lehetőség van a motorizálásra, mely igencsak megkönnyíti a hétköznapokat. A zsaluziák ráadásul szinte teljesen hangtalanok, így nem zavarjuk vele a körülöttünk élőket. A motorizálás mellett szól az is, hogy az automatizálás révén tovább növelhető a biztonság, hiszen a szenzorok arra programozhatók, hogy érzékenyek legyenek a fényre, szélre és a hóra.

 4. Személyre szabhatóság

  Ez a fajta árnyékoló mindenhol jól mutat, legyen szó modern, vagy régebbi építésű épületről, ráadásul színezhető is, amelynek köszönhetően tökéletesen kivitelezhető nem csak a minimalista, hanem a kifinomult modern stílus is.

 5. Remek szigetelés

  A zsaluziák nem csak remek árnyékolók, hanem páratlan szigetelők is. Segítségükkel a nyári melegben elkerülhető otthonunk túlmelegedése, télen pedig tovább megőrizhetjük az otthon melegét, mely nem csak komfortérzetünknek kellemes, hanem pénzt is spórolhatunk vele!

Szeretne tökéletes szolgáltatást kapni, jó áron? Válassza az Iso Ablakot! Szakképzett kollégáink állnak a rendelkezésére! Látogasson el a Szentendrén található bemutatótermünkbe, ahol szemügyre veheti ajánlatainkat! Árajánlatot szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén, vagy használja a weboldalunk alján található, költségmentesen használható ajánlatkérő rendszert!

Ajánlatkérés