CPL fóliás ajtók

Különösen strapabíró, karcálló felülettel rendelkeznek, így a CPL beltéri ajtók garantáltan lakása díszei maradnak tartós igénybevétel mellett is. Az MDF-hordozón karcálló melamin akril felülettel, esztétikus, szép, 50 féle színből választható ajtó lesz. CPL fóliás beltéri ajtóink egyedi igény szerint rendelhetők kis-, sík-, edzett üvegezéssel vagy akár fémcsíkos, intarziás, vázkeretes díszítő elemekkel

CPL fóliás beltéri ajtó – isoablak.hu

CPL beltéri ajtó árajánlat kérés

Kérjük írja le, milyen termékre kér árajánlatot!

  • Milyen alapanyagból legyen a termék (műanyag, fa alumínium, acél)
  • falnyílás méretek (szélesség, magasság)
  • darabszám.

Amennyiben szeretne, feltölthet képet, tervrajzot.

Adatait bizalmasan kezeljük! E-mail címére csak az ajánlatát küldjük el, hírlevelet, reklámokat nem! Telefonszámára csak egyeztetés céljából van szükségünk.

Adatkezelési tájékoztató

CPL fóliás beltéri ajtó kínálatunk

  • CPL ajtóink, több mint 50 féle színben rendelhetőek.
  • A legtöbb szín elérhető függőleges, illetve vízszintes erezettel is. A faerezetes termékek mellett léteznek teljesen egyszínű (UNI) felületű termékek is, melyek a színmintából kiválaszthatóak.
  • Üvegezésből több mint 100 féle üveghelykialakítás létezik, ezekbe a kialakításokba bármilyen üveg kérhető. A beltéri CPL ajtók üvege szinte minden esetben 1 rétegű mivel nem hőszigetelt termékről van szó, de kérhető bele ragasztott biztonsági üveg is.
  • A beltéri ajtókból CPL kivitelben kérhető fal előtt futó toló, illetve falban futó tolóajtó változat is. A falban futó tolóajtóhoz egy speciális vázszerkezet szükséges. Zárásnál ebbe a vázba tolódik bele az ajtólap. A tokot a vázra szerelik fel, így hasonul a tolóajtó kinézete otthonunkban a többi ajtóhoz. A tolóajtók általában nem zárhatóak de kérhetőek zárható változatban is.
  • A beltéri nyíló ajtóknál nincs küszöb alul, opcionálisan kérhető süllyedő automata küszöb.
  • Ajtóink 2 vagy 3 állítható pánttal rendelhetőek. Zárból az alap az egyszerű kulcsos verzió, de a fürdők könnyed zárásása érdekében a toalett elfordítós változat is kérhető. Irodákra vagy dolgozószobákra a legtöbbször a cilinder záras verziót javasoljuk. Mindhárom verzióhoz széles választékban ajánljuk beltéri ajtó kilincsekeinket az alap verziótól a luxus kategóriáig.
  • Az egyszerűbb kivitelű falcos ajtók mellett rendelhető síkban záródó verzió is, kifelé nyíló vagy akár tokba nyíló változatban is. Ekkor az ajtólap síkja és a tokborítás síkja egy vonalban vannak. Ezesetben már nem 3 dimenziós (látszó) pántot használunk, hanem a manapság egyre nagyobb teret nyerő rejtett pántokat.

CPL ajtó

Cégünk már 20 éve van jelen a hazai nyílászáró piacon és 10 éves szakmai tapasztalat alapján foglalkozik CPL beltéri ajtó forgalmazásával, beépítésével. Mi nem bízzuk a véletlenre, termékeink kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Minden nyílászárónkra 5 év garanciát vállalunk. Válasszon raktárról vagy akár döntsön egyedi CPL beltéri ajtó mellett. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, ha valamilyen kérdése adódna CPL fóliás beltéri ajtóinkkal kapcsolatban. Bemutatótermünkben nagy választékban tekintheti meg CPL ajtó kínálatunkat.

Automata küszöb

A mai modern ajtók alap kiszereltségben küszöb nélküli kivitelűek. Az ajtólapok alsó, nem falcolt élébe utólagosan beépíthető, az ajtó záródásakor automatikusan a padlóra lezáródó, automata ajtóküszöb.

Alumínium szellőzőrácsok

F1
Alumínium
F1
F4 Bronz
Alumínium
F4 (Bronz)
Fehér
Alumínium
Fehér
Fekete
Alumínium
Fekete
Alumínium szellőzőrács
Ajánlatkérés