CPL fóliás ajtók

Különösen strapabíró, karcálló felülettel rendelkeznek, így a belső laminált ajtók garantáltan lakása díszei maradnak tartós igénybevétel mellett is. Az MDF-hordozón karcálló melamin akril felülettel, esztétikus, szép, 40 féle színből választható ajtó lesz. CPL fóliás beltéri ajtóink egyedi igény szerint rendelhetők kis-, sík-, edzett üvegezéssel vagy akár fémcsíkos, intarziás, vázkeretes díszítő elemekkel!
CPL fóliás ajtók

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
 

CPL fóliás beltéri ajtók, több mint 40 féle színben rendelhetőek. Majdnem minden szín elérhető függőleges, illetve vízszintes erezettel is. A faerezetes termékek mellett léteznek teljesen egyszínű termékek is, ezek a színmintából kiválaszthatóak. Üvegezésből több mint 100 féle üveghelykialakítás létezik, ezekbe a kialakításokba bármilyen üveg kérhető. A beltéri ajtók üvege szinte minden esetben 1 rétegű mivel nem hőszigetelt termékről van szó, de kérhető bele ragasztott biztonsági üveg is. Az ajtókból kérhető fal előtt futó toló, illetve falban futó tolóajtó változat is. A falban futó tolóajtóhoz egy speciális vázszerkezet szükséges. Ebbe a vázba kerül bele a végleges ajtólap és a tok. A tolóajtók általában nem zárhatóak de kérhető zárható változatban is. A beltéri ajtóknál nincs küszöb alul, opcionálisan kérhető süllyedő automata küszöb. 2 db állítható zsanérral, plusz 1 pontos portálzárral készülnek, de kérhető 3 pántos kivitel is. Kérhető a termékből kívül síkban záródó ajtó is, ekkor az ajtólap síkja és a tok síkja egy vonalban találhatóak. Ekkor minden esetleg 3 db rejtett pánttal készül a beltéri ajtó. A CPL fóliás ajtók minden esetben mérsékelten karc és parázsálló fóliával készülnek.

Ajánlatkérés