CPL fóliás ajtók

Különösen strapabíró, karcálló felülettel rendelkeznek, így a CPL beltéri ajtók garantáltan lakása díszei maradnak tartós igénybevétel mellett is. Az MDF-hordozón karcálló melamin akril felülettel, esztétikus, szép, 40 féle színből választható ajtó lesz. CPL fóliás beltéri ajtóink egyedi igény szerint rendelhetők kis-, sík-, edzett üvegezéssel vagy akár fémcsíkos, intarziás, vázkeretes díszítő elemekkel!
CPL fóliás beltéri ajtó – isoablak.hu

CPL beltéri ajtó árajánlat kérés

Használja bátran alábbi ajánlatkérő rendszerünket, amely teljesen díjmentes. Kitöltése után kollégáink azonnal elküldik az Ön részére árajánlatunkat!

CPL beltéri ajtó 40 féle színben – isoablak.hu

CPL fóliás beltéri ajtó kínálatunk

  • CPL ajtóink, több mint 40 féle színben rendelhetőek.
  • Majdnem minden szín elérhető függőleges, illetve vízszintes erezettel is. A faerezetes termékek mellett léteznek teljesen egyszínű termékek is, ezek a színmintából kiválaszthatóak.
  • Üvegezésből több mint 100 féle üveghelykialakítás létezik, ezekbe a kialakításokba bármilyen üveg kérhető. A beltéri CPL ajtók üvege szinte minden esetben 1 rétegű mivel nem hőszigetelt termékről van szó, de kérhető bele ragasztott biztonsági üveg is.
  • A beltéri ajtókból CPL kivitelben kérhető fal előtt futó toló, illetve falban futó tolóajtó változat is. A falban futó tolóajtóhoz egy speciális vázszerkezet szükséges. Ebbe a vázba kerül bele a végleges ajtólap és a tok. A tolóajtók általában nem zárhatóak de kérhető zárható változatban is.
  • A beltéri ajtóknál nincs küszöb alul, opcionálisan kérhető süllyedő automata küszöb.
  • 2 db állítható zsanérral, plusz 1 pontos portálzárral készülnek, de kérhető 3 pántos kivitel is. Kérhető a termékből kívül síkban záródó ajtó is, ekkor az ajtólap síkja és a tok síkja egy vonalban találhatóak. Ekkor minden esetleg 3 db rejtett pánttal készül a CPL beltéri ajtó.
  • A CPL fóliás ajtók minden esetben mérsékelten karc és parázsálló fóliával készülnek.

CPL ajtó gyártás

Cégünk már 20 éve van jelen a hazai nyílászáró piacon és 10 éves szakmai tapasztalat alapján foglalkozik CPL beltéri ajtó gyártással. Mi nem bízzuk a véletlenre, termékeink kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Minden nyílászárónkra 5 év garanciát vállalunk. Válasszon raktárról vagy akár döntsön egyedi CPL beltéri ajtó mellett. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, ha valamilyen kérdése adódna CPL fóliás beltéri ajtóinkkal kapcsolatban.

Ajánlatkérés
ISO-ÖKO program