Komfort működtetésű toló-bukó ajtó

Ideális választás azoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.

Kömmerling alapszínek
Komfort működtetésú toló-bukó ajtó – isoablak.hu

Toló-bukó ajtó árajánlat kérés

Kérjük írja le, milyen termékre kér árajánlatot!

  • Milyen alapanyagból legyen a termék (műanyag, fa alumínium, acél)
  • falnyílás méretek (szélesség, magasság)
  • darabszám.

Amennyiben szeretne, feltölthet képet, tervrajzot.

Adatait bizalmasan kezeljük! E-mail címére csak az ajánlatát küldjük el, hírlevelet, reklámokat nem! Telefonszámára csak egyeztetés céljából van szükségünk.

Adatkezelési tájékoztató

Komfort működtetésú toló bukó-t akkor ajánlunk amikor már a méret miatt a kézi múködtetésű toló-bukó megoldás nem ajánlott. A nagy méretű ajtóknál ekkor csak a kilincset kell állítanunk és a kilincs végzi el az ajtószárny hozzáállítását a tokhoz. A küszöböt tekintve itt csak magas körülbelül 6 cm magas tokküszöbös megoldás létezik amit nem lehet besüllyeszteni a belső padlószintbe. A működését tekintve lehet buktatni illetve nyitáskor kijön a tok síkjából az ajtószárny és a másik fix tok elég csúszik egy speciálisan kialakított sínen.
Ajánlatkérés