Komfort működtetésű toló-bukó ajtó

Ideális választás azoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.
Komfort működtetésú toló-bukó ajtó

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
 
Komfort működtetésú toló bukó-t akkor ajánlunk amikor már a méret miatt a kézi múködtetésű toló-bukó megoldás nem ajánlott. A nagy méretű ajtóknál ekkor csak a kilincset kell állítanunk és a kilincs végzi el az ajtószárny hozzáállítását a tokhoz. A küszöböt tekintve itt csak magas körülbelül 6 cm magas tokküszöbös megoldás létezik amit nem lehet besüllyeszteni a belső padlószintbe. A működését tekintve lehet buktatni illetve nyitáskor kijön a tok síkjából az ajtószárny és a másik fix tok elég csúszik egy speciálisan kialakított sínen.
Ajánlatkérés