Szúnyoghálók

A rovarhálókat lehet a redőnyökhöz, zsalúziákhoz vagy csak önmagában is alkamazni. Szerepük a repülő rovarok házba jutásának megakadályozása.
Szúnyoghálók

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
 
Többféle szúnyogháló típus érhető el vannak fix csavarozható, fix fülekkel szerelhető, rolós felülről lehúzható, illetve pliszé ajtókra tervezett rovarháló megoldások is. Az általában redőnybe vagy zsalúziába épített rolós szúnyoghálók kérhetőek alsó fix akasztóval ekkor a rovarháló lehúzásánál kézi módon történik a rögzítés egy alsó sínhez. Ezt a fajta típust bármikor le és fel lehet húzni. A pliszé szúnyoghálókat általában ajtókhoz erkélyajtókhoz, emelő toló szerkezetekhez ajánljuk. Pliszé szúnyogháló önmagába visszatolódó szúnyogháló ami igen kis helyet foglal el és a végállásnál mágnesesen tud csukódni. A szúnyoghálók kerete lehet fehér, fóliás a nyílászárók színével megegyező színű illetve RAL színre festett is.
Ajánlatkérés