Ráépíthető fölészerelt redőny

A ráépíthető redőnyök minden esetben hőszigeteltek ugyanis a nyílászárók fölé kerülnek. A nyílászárókra speciális illesztősínnel rögzítjük ezeket a redőnyöket. Készülhet vakolható illetve látszó dobozos változatban is.
Ráépíthető fölészerelt redőny – isoablak.hu

Ráépíthető fölészerelt redőny árajánlat kérés

Használja bátran alábbi ajánlatkérő rendszerünket, amely teljesen díjmentes. Kitöltése után kollégáink azonnal elküldik az Ön részére árajánlatunkat!

A felső tokos, vagyis ráépíthető fölészerelt redőnyöket az ablak beépítésekor szokták felszerelni a nyílászáró tetejére. Ez sokszor megkönnyíti a szállítást és a beszerelést, hiszen energiát és pénzt spórolhatunk vele, azonban hátrányaként is megemlíthető, hiszen ennél a redőnytípusnál az utólagos felszerelésre nincsen lehetőség.

Ugyan ezeket a redőnytípusokat leginkább régi tégla házak, lakások árnyékolástechnikájához szokták alkalmazni, manapság is egyre népszerűbbé válik ez a redőny típus, kiválóan alkalmazható például passzívházakhoz, hiszen biztosítja a redőnyök és ablakok közötti teljes hézagmentességet.

A vakolt ráépíthető fölészerelt redőnyök esetében a ráépítődoboz teljesen láthatatlan, hiszen a redőnydoboz külső síkja egy vonalban van az ablak külső síkjával, így tökéletes egységet és külsőt biztosítva.

A ráépíthető redőnyök minden esetben hőszigeteltek, ugyanis a redőnyszekrények kamrás szerkezetű műanyagból készülnek és hőszigetelő anyaggal vannak bélelve. Ezek a nyílászárók fölé kerülnek. A nyílászárókra speciális illesztősínnel rögzítik a redőnyöket. Készülhetnek vakolható, illetve látszó dobozos változatban is. Ami a doboz színét illeti, a látszó dobozok elérhetőek fehér színben, de lehetőség van a RAL skála színei közül kiválasztani a rákerülő fólia színét.

A falba süllyesztett redőnydobozok másik nagy előnye, hogy lehet egy oldalon vakolható és két oldalon vakolható is, így teljesen láthatatlanná téve azt kívül és belül egyaránt. A redőnyök lehetnek alumíniumból és műanyagból is, azonban a műanyag redőnyök ebben az esetben sem motorizálhatóak, míg az alumíniumból készült változataik motoros mozgatással is üzemeltethetőek. Alumínium redőnyeink mindegyike készülhet fóliás a nyílászáró színével megegyező színben, illetve a doboz és két oldalsó lefutó készülhet RAL festett színben is. A palást 30 féle színből választható, sajnos itt egyedi színmegoldásra nincsen lehetőség. A motorral ellátott redőnyeink lehetnek távirányításúak, illetve kapcsolós kivitelezésűek is.

Szeretné megtudni a redőny előnyeit a sötétítővel szemben? Arra is kíváncsi, hogy hogyan növelheti a biztonságot a motorizált alumínium redőnyökkel? Ide kattintva elolvashatja: https://www.isoablak.hu/elektromos-motoros-redony

Szeretne átfogóbb képet kapni termékeinkről? Látogasson el a Szentendrén található bemutatótermünkbe, ahol saját szemével nézheti meg kínálatunkat és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Árajánlatot kérne? Töltse ki a weboldalunk alján található, költségmentesen használható ajánlatkérő rendszerünket, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén!

Ajánlatkérés
ISO-ÖKO program