Felsőtokos, a nyílászáró fölé szerelt redőny

A ráépíthető redőnyök a nyílászáró felé vannak szerelve egy speciális illesztősínnel.
Ráépíthető fölészerelt redőny – isoablak.hu

Ráépíthető fölészerelt redőny árajánlat kérés

Használja bátran alábbi ajánlatkérő rendszerünket, amely teljesen díjmentes. Kitöltése után kollégáink azonnal elküldik az Ön részére árajánlatunkat!

A felső tokos, vagyis ráépíthető fölé szerelt redőnyöket az ablak beépítésekor szokták felszerelni a nyílászáró tetejére.

Ezeket a redőnytípusokat leginkább régi tégla házak (régi Kádárkocka házak), felújításánál szokták beépíteni.

A vakolt ráépíthető fölé szerelt redőnyök esetében a ráépítődoboz bár el van vakolva, az ablak felett picit kiemelkedik a homlokzat síkjából.

A ráépíthető redőnyök hőszigeteltek, ugyanis a redőnyszekrények kamrás szerkezetű műanyagból készülnek és hőszigetelő anyaggal vannak bélelve. Ezek a nyílászárók fölé kerülnek. A nyílászárókra speciális illesztősínnel rögzítik a redőnyöket.

A falba süllyesztett redőnydoboz belső oldalról lehet vakolható, így csak alulról látszik egy szerelő fedél. A redőnyök lehetnek alumíniumból és műanyagból is, azonban a műanyag redőnyök ebben az esetben sem motorizálhatóak, míg az alumíniumból készült változataik motoros mozgatással is üzemeltethetőek. Alumínium redőnyeink mindegyike készülhet fóliás a nyílászáró színével megegyező színben. A palást 22 féle színből választható, sajnos itt egyedi színmegoldásra nincsen lehetőség. A motorral ellátott redőnyeink lehetnek távirányításúak, illetve kapcsolós kivitelezésűek is.

Szeretné megtudni a redőny előnyeit a sötétítővel szemben? Arra is kíváncsi, hogy hogyan növelheti a biztonságot a motorizált alumínium redőnyökkel? Ide kattintva elolvashatja: https://www.isoablak.hu/elektromos-motoros-redony

Szeretne átfogóbb képet kapni termékeinkről? Látogasson el a Szentendrén található bemutatótermünkbe, ahol saját szemével nézheti meg kínálatunkat és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Árajánlatot kérne? Töltse ki a weboldalunk alján található, költségmentesen használható ajánlatkérő rendszerünket, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén!

Ajánlatkérés