Fa ablakok

Elsősorban azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik elsőosztályú minőségű faanyagból készült, egyedileg készített nyílászárót szeretnének.
Fa ablakok – isoablak.hu

Fa ablak árajánlat kérés

Kérjük írja le, milyen termékre kér árajánlatot!

  • Milyen alapanyagból legyen a termék (műanyag, fa alumínium, acél)
  • falnyílás méretek (szélesség, magasság)
  • darabszám.

Amennyiben szeretne, feltölthet képet, tervrajzot.

Adatait bizalmasan kezeljük! E-mail címére csak az ajánlatát küldjük el, hírlevelet, reklámokat nem! Telefonszámára csak egyeztetés céljából van szükségünk.

Adatkezelési tájékoztató

A fa termékek elsőosztályú faanyagból készülnek. Az alapanyag nagy részben borovifenyő, de készítünk terméket lucfenyőből is. Az egyedi megmunkálás teszi különlegessé, és egyedivé az általunk készített termékeket. A fa nyílászárók 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel is készülhetnek, a felhasználói igényeknek megfelelően. A fa nyílászárók, fa ablakok színezését Milesi lazúrozással vállaljuk a színlétra által megadott 20 féle színben. Fehér nyílászárót csak lucfenyőből készítünk a gyantakicsapódások csökkentése érdekében. A fa termékeket a beépítés után ajánlott 2-3 évente felületkezelni egy speciális ápolószerrel.

Természetbarát fa ablak – isoablak.hu

Úgy gondoljuk elég szót ejtettünk már a műanyag ablakokról és praktikusságukról, most a figyelmet a fa ablakok felé irányítjuk.

A fa ablakok múltja több száz évre tekint vissza, ami azt jelenti, hogy bőven volt idő ezeket az ablakokat fejleszteni, hogy olyan jók és praktikusak legyenek, amiket ma ismerünk. Annak ellenére, hogy a piacon folyamatosan jelennek meg újabb és újabb anyagból készülő modellek, a fa ablakok sikeressége máig töretlen, de vajon miért?

Előnyei

Ezen nyílászárók esetében már első ránézésre látható, hogy milyen előnyökkel járnak. Amellett, hogy igazán szemet gyönyörködtetőek természetességük miatt, ami például lazúrozással, festéssel még egyedibbé tehető, még az ár-érték arányuk is kiváló. Természetesen a fából készült nyílászáróknak az áruk jóval magasabbnak mondható, mint a műanyag társaiknak, azonban ez az ár az évek során kifizetődik.

A fa kiváló hőszigetelő anyag, amit az üvegfelület még ellenállóbbá varázsol. A hőszigetelő üvegezés lényege, hogy a több réteg üveg közé védőgázt töltenek. Azon személyek számára, akik otthon érzik magukat a témában ismerős lehet a W/m2K mértékegység, mely az üveg hőátbocsátási képességét mutatja meg. Ez az érték megmutatja, hogy egységnyi felületen egy megadott idő alatt mekkora hőmennyiség távozik az üvegen keresztül. Minél alacsonyabb ez az érték, annál jobban szigetel az ablakunk.

További előnyeként felsorolható, hogy teljesen természetbarát, hiszen a fa egy olyan anyag, mely biológiai úton lebomlik, így ha a fa mellett tesszük le a voksunkat, azzal a bolygónkat is védjük.

Hátrányai

Mint minden másnak, úgy a fa nyílászáróknak is vannak hátrányai. A legnagyobb hátrányaként mégis az róható föl, hogy a fa nyílászárókat karban kell tartanunk, ha több évig szeretnénk élvezni az általuk nyújtott lehetőségeket. A fa ablakok karbantartása gyerek játék, ugyanis a dolgunk mindössze annyi, hogy 2-3 évente egy speciális felületkezelő szerrel felülkezeljük, így elkerülve az UV károsodást és a kiszáradást.

Mit kínálunk?

Az általunk forgalmazott fa nyílászárók prémium minőségű faanyagból készülnek, többnyire borovifenyőből, de egyedi kérés szerint elkészítjük lucfenyőből is. Fa nyílászáróink színezését első osztályú Milesi lazúrral végezzük, melynek segítségével igazán egyedivé varázsoljuk ügyfeleink nyílászáróit. Ami az üvegezést illeti, a nálunk vásárolt ablakok elérhetők dupla és tripla üvegezéssel egyaránt.

Szeretne átfogóbb képet kapni termékeinkről? Látogasson el a Szentendrén található bemutatótermünkbe, ahol saját szemével nézheti meg kínálatunkat és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Árajánlatot kérne? Tegye meg a weboldalunk alján az ajánlatkérésre kijelölt helyen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén!

Ajánlatkérés