Blog

Beszéljünk a RAL színekről!

Az alumínium borítású nyílászáróktól az ipar és a művészet világáig sokszor és sok helyen beszélnek RAL színekről. Mit is jelent ez?

Tovább olvasom

A zsaluziák további előnyei

Érdemes megfontolni, amikor árnyékolástechnikai megoldásokat keresünk, hogy a zsaluzia milyen előnyökkel szolgálhat számunkra.

Tovább olvasom

Bejárati ajtók zártípusai

A Bejárati ajtók esetén a zárásra több lehetőség is adódik. Ez a kis bejegyzés segítséget nyújt kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Tovább olvasom

Erkélyajtó, avagy kapcsolat a természettel

Melyek a jó erkélyajtó ismérvei?

Tovább olvasom

Redőny fajták

A redőnyök rendkívül elterjedt külső árnyékoló megoldások, azonban kevesen ismerik az elérhető változatok sokszínűségét. Fontos áttekinteni ezeket a lehetőségeket, hogy megtaláljuk azt a redőnyt, amely minden szempontból a leginkább megfelelő számunkra.

Tovább olvasom

Ablak típusok anyaguk szerint

Ismerd meg az egyes ablak típusokat anyaguk szerint. Cikkünkben részletesen ismertetjük a fa- és műanyag ablakok előnyeit és hátrányait. Olvasd el!

Tovább olvasom

Az emelő tolóajtó működése

Tudj meg mindent az emelő tolóajtókról. Ismerd meg a működési elvüket, legfontosabb előnyeiket és azt, hogy hol lehet ez a típus jó választás. Olvasd el!

Tovább olvasom

Milyen bejárati ajtót vegyek?

Ha lakásfelújítás előtt állsz, felmerülhet a kérdés, hogy milyen bejárati ajtót vegyél. Cikkünkben bemutatjuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait. Olvasd el!

Tovább olvasom

Beltéri ajtó típusok

Beltéri ajtó vásárlás előtt állsz? Cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb beltéri ajtó típusokat a műanyag beltéri ajtótól kezdve a tömörfáig. Olvasd el!

Tovább olvasom

Milyen műanyag ablakot válasszunk?

Ablakcsere előtt áll? Műanyag ablakot választana, de nem tudja milyen szempontok alapján döntsön? Cikkünkben erre a kérdésre nyújtunk választ. Olvassa el!

Tovább olvasom
Ajánlatkérés
ISO-ÖKO program