Blog

CPL Fóliás Beltéri Ajtók: Tartósság és Stílus Otthonába

Ez a blogbejegyzés bemutatja a CPL fóliás ajtók előnyeit, hogy segítsen eldönteni, vajon ez a típusú ajtó a legjobb választás-e az Ön otthonába.

Tovább olvasom

FensterBau nemzetközi kiállítás – Nürnberg

Az idei kiállítás során egy rendkívül izgalmas utazás részesei lehettünk, ahol a legnagyobb beszállítóink, a Kömmerling és a Roto vállalatok legújabb innovációit is felfedezhettük.

Tovább olvasom

Redőnyök előnyei a felhasználó szemszögéből

Nézzük meg, hogy felhasználói, lakói, sőt női szemmel milyen előnyöket biztosítanak a redőnyök a sötétítőfüggönyökkel szemben.

Tovább olvasom

A Műanyag Ablak Története és Fejlődése

A műanyag ablakok története és fejlődése rendkívül izgalmas utazás a korai, egyszerű kivitelezéstől a mai modern, technológiailag fejlett megoldásokig.

Tovább olvasom

Melyik a legjobb műanyag ablak 2024-ben?

Őszintén megvallva, arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb műanyag ablak kissé nehézkes válaszolni, hiszen mindenkinek mások az igényei, viszont mai cikkünkkel azoknak szeretnénk segítő kezet nyújtani, akik éppen építkezés, vagy felújítás előtt állnak és nem tudnak kiigazodni az ISO műanyag ablakok világában.

Tovább olvasom

Beszéljünk a RAL színekről!

Az alumínium borítású nyílászáróktól az ipar és a művészet világáig sokszor és sok helyen beszélnek RAL színekről. Mit is jelent ez?

Tovább olvasom

A zsaluziák további előnyei

Érdemes megfontolni, amikor árnyékolástechnikai megoldásokat keresünk, hogy a zsaluzia milyen előnyökkel szolgálhat számunkra.

Tovább olvasom

Bejárati ajtók zártípusai

A Bejárati ajtók esetén a zárásra több lehetőség is adódik. Ez a kis bejegyzés segítséget nyújt kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Tovább olvasom

Erkélyajtó, avagy kapcsolat a természettel

Melyek a jó erkélyajtó ismérvei?

Tovább olvasom

Redőny fajták

A redőnyök rendkívül elterjedt külső árnyékoló megoldások, azonban kevesen ismerik az elérhető változatok sokszínűségét. Fontos áttekinteni ezeket a lehetőségeket, hogy megtaláljuk azt a redőnyt, amely minden szempontból a leginkább megfelelő számunkra.

Tovább olvasom
Ajánlatkérés