Blog

Az emelő tolóajtó működése

Tudj meg mindent az emelő tolóajtókról. Ismerd meg a működési elvüket, legfontosabb előnyeiket és azt, hogy hol lehet ez a típus jó választás. Olvasd el!

Tovább olvasom

Milyen bejárati ajtót vegyek?

Ha lakásfelújítás előtt állsz, felmerülhet a kérdés, hogy milyen bejárati ajtót vegyél. Cikkünkben bemutatjuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait. Olvasd el!

Tovább olvasom

Beltéri ajtó típusok

Beltéri ajtó vásárlás előtt állsz? Cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb beltéri ajtó típusokat a műanyag beltéri ajtótól kezdve a tömörfáig. Olvasd el!

Tovább olvasom

Milyen műanyag ablakot válasszunk?

Ablakcsere előtt áll? Műanyag ablakot választana, de nem tudja milyen szempontok alapján döntsön? Cikkünkben erre a kérdésre nyújtunk választ. Olvassa el!

Tovább olvasom

Emelő-toló erkélyajtó vs toló-bukó szerkezet – Melyiket válasszuk?

Sokan úgy vélik, hogy az emelő-toló erkélyajtó és a toló-bukó szerkezetű erkélyajtó egy és ugyanaz. Habár fellelhetőek köztük hasonlóságok, működési elvük és funkcionalitásuk is eltérő. Mind az emelő-toló, mind a toló-bukó erkélyajtó oldalirányba történő elmozdítással nyílik, mégis számos eltérés fellelhető köztük, amiket a vásárlás előtt mindenképp érdemes górcső alá vennünk.

Tovább olvasom

Hasznos kérdések és válaszaik ajtóvásárlás előtt állóknak

Mai cikkünkben pár olyan kérdésre adunk válaszokat, melyekkel érdemes tisztában lenni, ha valaki új ajtók beszerzése előtt áll.

Tovább olvasom

Műanyag vs. fa? Melyik a jobb?

Az, hogy milyen anyagból készült nyílászárót válasszuk egészen egyszerű kérdésnek bizonyul, bár ez koránt sem így van, hiszen a nyílászáróinkat nem 1-2 évre, hanem több évtizedre választjuk, ráadásul a házunk szigetelése áll vagy bukik a döntésünkön, ezért érdemes alaposan megvizsgálnunk ezt a témát beruházás előtt. Mai blogbejegyzésünkben összehasonlítjuk a két anyagot és segítünk a döntésben.

Tovább olvasom

Minden, amit a színes műanyag ablakról tudni kell

A műanyag ablakok színezése egy viszonylag új keletű dolog a piacon, viszont ezekkel az ablakokkal kapcsolatban tudni érdemes, hogy minden festési technológiával készült ablak más szavatossággal rendelkezik, ezért nem mindegy, hogy beruházásunk során melyiket választjuk.

Tovább olvasom

A műanyag ablak hátrányai!?

Sokan úgy vélekednek, ha ablakokról van szó, mindenképpen a fa verzió mellett kell dönteniük. Mai bejegyzésünkben viszont a műanyag ablakok előnyeit és hátrányait vesszük górcső alá.

Tovább olvasom

Miért párásodik a műanyag ablak?

Az első és legfontosabb dolog, amit az ablakok párásodásáról tudni érdemes, hogy minden ablak párásodik. A tévhitekkel ellentétben az ablakokon megjelenő páracseppek megjelenését nem az ablak mérete, anyaga, típusa befolyásolja, hanem a használatának módja és a lakás adottságai.

Tovább olvasom
Ajánlatkérés