Tömörfa beltéri ajtók

Tömörfa beltéri ajtóinkat régies stílusú házakba ajánljuk elsősorban valamint azoknak az ügyfeleknek akik szeretik a fa természetes színét tapintását. Milesi lazúrozással készülő beltéri ajtajainkból 20 féle színből választhatnak.
Tömörfa beltéri ajtók – isoablak.hu

Tömörfa beltéri ajtó árajánlat kérés

Kérjük írja le, milyen termékre kér árajánlatot!

  • Milyen alapanyagból legyen a termék (műanyag, fa alumínium, acél)
  • falnyílás méretek (szélesség, magasság)
  • darabszám.

Amennyiben szeretne, feltölthet képet, tervrajzot.

Adatait bizalmasan kezeljük! E-mail címére csak az ajánlatát küldjük el, hírlevelet, reklámokat nem! Telefonszámára csak egyeztetés céljából van szükségünk.

Adatkezelési tájékoztató

Szeretné igazán természetes, klasszikus fa ajtókkal felszerelni otthonát? Válogasson tömör fa beltéri ajtó kínálatunkból, melyet azon ügyfeleink számára ajánlunk elsősorban, akik a régies stílusú házakat részesítik előnyben, és szeretik a fa természetes színét és tapintását. Milesi lazúrozással készülő beltéri ajtó kínálatunkban 20 féle színből választhatnak a klasszikus vonal kedvelői!

Fa beltéri ajtóknál körülbelül 20 féle üvegezéstípusból választhatnak több mint 10 féle üvegtípussal. Léteznek belőlük teljesen üveges, félig üveges, valamint tömör változatok is.

Az általunk forgalmazott beltéri ajtók készülhetnek borovifenyőből valamint lucfenyőből is, ám a borovi fenyő magas gyantatartalma miatt, inkább a lucfenyőt részesítjük előnyben, főleg, ha fehér színű ajtókat kívánnak ügyfeleink otthonukba, ugyanis a borovi fenyő nem alkalmas felületkezelésre. A magas gyantatartalom a meleg napsugarak hatására előjön, mely letolja magáról a felületkezelő anyagot, majd száradás után repedéseket hagy ajtóinkon.

Vállaljuk termékeink készre lazúrozását, Milesi lazúrozással, azonban igény szerint ügyfeleink kérhetik teljesen natúran is a terméket. Natúr termékeknél a beépítés után a megrendelő kívánt színre festheti beépített nyílászáróját.

Kínálatunkban elérhető tömörfa, utólag szerelhető, állítható tokkal, valamint blokktokkal is.

Fa küszöb kérhető mindkét termékhez, de opcionálisan kérhető süllyedő automata küszöb is.

Szeretne többet megtudni termékeinkről? Kattintson weboldalunk blog menüpontjára, ahol részletesen olvashat a fa és a műanyag nyílászárók előnyeiről és hátrányairól, valamint további hasznos információval gazdagodhat a témával kapcsolatban! Árajánlatot kérne? Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot!

Automata küszöb

A mai modern ajtók alap kiszereltségben küszöb nélküli kivitelűek. Az ajtólapok alsó, nem falcolt élébe utólagosan beépíthető, az ajtó záródásakor automatikusan a padlóra lezáródó, automata ajtóküszöb.

Alumínium szellőzőrácsok

F1
Alumínium
F1
F4 Bronz
Alumínium
F4 (Bronz)
Fehér
Alumínium
Fehér
Fekete
Alumínium
Fekete
Alumínium szellőzőrács
Ajánlatkérés