ISO ÖKO program

Kis lábon élünk!

Mi az ISO-ÖKO PROGRAM és mi a felelőssége?

A fáknak elvitathatatlan a szerepe környezetünk fenntarthatóságában. Csak a kritikus példákat említve fotoszintézis, párologtatás, szennyezés-megkötés. A PVC profilgyártók és partnereik, az ablakgyártók hatalmas területű erdőket mentesíthetnek a CO2 megkötése alól, ezzel hatásosan hozzájárulhatnak a környezetünk fenntarthatóságához.

Hogyan valósítjuk meg ISO-ÖKO PROGRAM vállalásait?

Minden az alapanyag gyártónál kezdődik. A profilok receptjeiben már nagy részben megújuló nyersanyagok kerülnek felhasználásra (pl. újrahasznosított profilok, vagy az erdőgazdálkodásból jól ismert fenyőolaj). Ezzel a fosszilis alapú összetevők arányait drasztikusan csökkentik, folyamatos termékfejlesztés és kontroll mellett. Mind a megrendelő, mind a PROFINE* számára elengedhetetlen, hogy az új receptúra az elvárható minőségi és technológiai mutatókat növelje! *A PROFINE a Kömmerling profilok gyártója

Mindenben legyen "PLUS"

Plus logó

Az újrahasznosítást a PROFINE 1988 óta alkalmazza és fejleszti folyamatosan. Ilyen kiemelkedő fejlesztés az ólommentes stabilizátorok használata, amely két évtizednyi múltra tekint vissza, így 6500 tonna ólom felhasználása vált feleslegessé. A PROFINE alapanyag és nyersanyag beszállítóját és partnerét megválogatja és minősítteti, hogy profil termékeit a legmagasabb minőségi és technikai szinten tudja tartani a hiteles szakmai visszajelzések által. Ez a valódi értéknövelő "PLUS"!

Az Ön tájékozottsága az ISO-ÖKO PROGRAM sikere

Megrendeléseiknek köszönhetően az ISO Ablak Kft. a PROFINE csapat tagjaként, Kömmerling profilok felhasználásával évente 250 focipálya nagyságú erdővel járul hozzá az aktív környezetvédelemhez. Az elmúlt évben az ISO Ablak Kft. 44 tonna PVC hulladékot dolgoztatott fel, amely eredménye, hogy a CO2 kibocsátás 88 tonnával csökkent és nem került a környezetbe 17 tonna ólom!

Ajánlatkérés