Lakásfelújítás állami támogatással

Ne maradjon le, a 2021 január 1.-től bármilyen jellegű lakásfelújításra nyújtott állami támogatásról. Minden, legalább egy gyermeket nevelő magyar állampolgár jogosult lesz a támogatás igénybevételére.

A felújításokat számlával kell igazolni. A teljes költség - amely lehet akár építőanyag is - 50 százalékát, maximum 3 millió forintot térít meg az állam a támogatás keretein belül.

Készüljön fel időben, mindenki ezt teszi. Ha Ön az utolsók közt keres építőipari partnert, könnyen lehet, hogy sok hónapot kell majd várnia, mire valaki hozzákezd a felújításhoz, átépítéshez, beépítéshez.

Mindenki egyszerre akarja majd elindítani a felújítást. Ön gondoljon erre időben, az alábbi ajánlatkérő formulán jelentkezzen be még ma!

Napelemes rendszerek támogatása nyílászárócserével

Ne maradjon le, a 2021 november 15.-től induló újabb, ezúttal lakossági napelemes rendszerek elektrifikálása fordítható, 100 százalékban támogatott pályázatról.

A felújításokhoz szabadon választható opció a nyílászárók cserélése is, amennyiben azok energiamegtakarítást eredményeznek.

Minden magyar ingatlantulajdonos részt vehet a pályázatban, melynek feltétele, hogy a beruházással érintett ingatlanban állandó lakcímmel rendelkező természetes személyek (magánszemélyek) 2020. évi, a személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmük egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000 forint2 közé essen.

A teljes költséget a magyar állam finanszírozza, Önnek semmit nem kell fizetnie.

Készüljön fel időben, mindenki ezt teszi. Ha Ön az utolsók közt keres építőipari partnert, könnyen lehet, hogy kimerül a rendelkezésre álló forrás.

Ön gondoljon erre időben, az alábbi ajánlatkérő formulán jelentkezzen be még ma!

A pályázati anyag az alábbi linken is elérhető: /storage/app/media/pdf/napelem-palyazati-kiiras.pdf

Töltse ki ajánlatkérő rendszerünket, melynek használata teljesen költségmentes. Munkatársaink elkészítik Ön részére a legkedvezőbb ajánlatot:

Jelenleg nincs egy termék sem a listában.
Ajánlatkérés